Блог

Бала Віталій: «Вівторок – подумай разів сорок»

Зеленський і його офіс "догралися"...

0

comments3443

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



Те, про що так довго говорили, одні дуже хотіли, а інші дуже не хотіли, сталося.

Мова йде про лист з США, у якому написаний перелік пріоритетних реформ в Україні, проведення яких є необхідною умовою для отримання допомоги від США.

Чинна українська влада «догралася», вдаючи постійно, що її зовсім не стосуються ті попередження і побажання з боку нашого союзника у війні проти росії.

США все це осточортіло і були не тільки прийняті рішення, але й почалися конкретні дії.

У мене таке враження, що недавній візит Володимира Зеленського у США і став пусковим механізмом для прийняття рішень і дій адміністрацією президента Байдена.

На мою думку, кредит довіри до чинної влади в Україні закінчився і тепер США будуть контролювати все, що пов’язано з грошима, які вони надали Україні зараз та будуть надавати у майбутньому, зокрема і для відновлення після завершення війни.

Спочатку було призначення спеціальної представниці США з відновлення України Пенні Пріцкер. Щоб у нікого не було ілюзій, що це символ довіри, як про це вже встиг заявити Володимир Зеленський, бо насправді все навпаки.

Згодом вже відбулось призначення Роберта Сторча, інспектора Міноборони США, головою групи, яка контролюватиме використання допомоги чинною владою, відправленою США та іншими країнами. Тут також є символ довіри у призначенні?

Одним словом, тепер чинна влада в Україні, яка не хотіла думати і робити те, що, насправді, у першу чергу, потрібно Україні і не реагувала на зауваження і попередження наших партнерів, буде змушена це робити не тільки під контролем, але й за конкретним планом і часом.

Продовження дивіться на моєму ютуб каналі.

А якщо виникне бажання та буде натхнення  поставити вподобайку, прокоментувати відео тапідписатись на канал, я буду вдячний за підтримку.

Посилання у першому коментарі.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!