Блог

Бала Віталій: «Злий понеділок»

У брудне відро не варто заливати чисту воду

0

comments3641

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант Директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституті Вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

1992-1995 роки - аспірантура в ІМВ.

1995-1997 р.р.  автор  та продюсер телевізійних програм "Висока політика" та "ДІП канал" на телеканалі ICTV.

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.

З 2002 року співзасновник та директор Агентства моделювання ситуацій



Сьогодні пропоную для негативних емоцій згадати про заступницю Резнікова з всіх питань Ганну Маляр та командувачку Медичних сил ЗСУ Тетяну Остащенко.

Прочитав вчора новину, що заступниця міністра, тепер вже Рустема Умерова, виходить, повідомила про домовленість з Швецією щодо спільного виробництва 1000 одиниць БМП CV-90.

Чесно, я надіявся, що Рустем Умеров відправить заступницю з всіх питань Резнікова Ганну Маляр, після відставки Резнікова, слідом за ним.

На мою думку, не може Маляр при новому міністру Умерову, який повинен своєю роботою фактично «відбілити» негативний імідж Міністерства оборони.

І до негативного іміджу Мініоборони приклала свою руку і Ганна Маляр, точніше не руку, а язика, який говорив все підряд і про все і дуже часто це було неправдою. На неправдиві заяви Ганни Маляр навіть змушені були реагувати і висловлюватись наші захисники, які безпосередньо перебувають на нулі.

Людина, яка виступає від імені Міноборони України повинна користуватись беззастережним авторитетом серед військових і викликати довіру громадян.

Скажу коротко, якщо Рустем Умеров не звільнить Ганну Маляр, інших заступників, а також  командувачку Медичних Сил ЗСУ генерал-майорку Остащенко Тетяну, то він не має карт-бланш від президента.

І тоді нема сенсу чекати якихось позитивних змін у роботі міністерства оборони, адже саме вони і є причиною недовіри, корупційних скандалів і критики роботи міністерства оборони. 

Хоча, можливо нового міністра оборони і влаштовує Ганна Маляр і те, як вона комунікує з суспільством, але тоді змін у комунікації Міноборони, про які говорив президент Володимир Зеленський, коли прийняв рішення звільнити Резнікова, точно не буде і Маляр стане копією  «глашатая» рашистського міноборони конашенкова.

Продовження дивіться на моєму ютуб каналі.

А якщо виникне бажання та буде натхнення  поставити вподобайку, прокоментувати відео тапідписатись на канал, я буду вдячний за підтримку.

Посилання у першому коментарі.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!