Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: якими будуть перші дні прийдешнього літа (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: якими будуть перші дні прийдешнього літа (КАРТА)

Згідно з поточним прогнозом погоди, останній день весни буде дощовим, а з 1 червня на нас чекають ще і грози, які на декілька днів охоплять всі області України

29 травня 2020, 06:30 comments4303
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди в Україні: якими будуть перші дні прийдешнього літа (КАРТА)

Кінець весни в Україні в цьому році запам'ятається нам дощами, які охоплять всі області. Як інформує Український гідрометцентр, 29 травня очікується похмура і дощова погода, проте в деяких областях прогнозують майже літню спеку (дивися ілюстрацію).

Так, згідно з прогнозом погоди, прохолодніше буде на заході: +14... +16 градусів очікується в Луцьку, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Чернівцях. Тим часом у Києві, а також Чернігові та Вінниці передають до +18-ти. На півдні України стовпчики термометрів покажуть від 17-ти до 20-ти градусів тепла. Спеку ж синоптики обіцяють на сході: хоч тут також дощитиме, температура досягне позначки в +26 градусів.

picture

Згідно з поточним прогнозом погоди, останній день весни також буде дощовим. Причому в Україні похолодає: на заході обіцяють +11... +13 тепла, на сході і півдні — до +22-х. А ось з 1 червня на нас чекають ще і грози, які на кілька днів охоплять всі області без винятку.

picture
Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені зробили сміливий прогноз на це літо. Всесвітня метеорологічна організація при ООН (ВМО) випустила "Інформаційний бюлетень по глобальному сезонному клімату", в якому повідомляє: у червні та липні очікуються погодні аномалії. А в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!