Блог

Вадим Трюхан: 50-й день супротиву. "Москву" завалили, завалимо і Москву.

Доброго ранку, Україно! 50-й день з моменту вторгнення рашистської орди і ранок по справжньому сьогодні добрий.

0

comments11312

Вадим Трюхан

міжнародна безпека, зовнішня політика, міжнародні відносини, стратегічний менеджмент, політичні консультації, європейська інтеграція

Заступник командира роти Добровольчого формування Бориспільської міської територіальної громади №1, Голова правління громадської організації «Європейський Рух України» та керуючий партнер юридичної фірми "ЮМАС". Дипломат, юрист-міжнародник, магістр державного управління, експерт з європейської інтеграції, міжнародної безпеки, міжнародного публічного та європейського права. Працював на різних посадах в МЗС України, - від аташе Договірно-правового управління до заступника директора департаменту ЄС і Посла з особливих доручень. Був директором Координаційного бюро європейської та євроатлантичної інтеграції в Секретаріаті КМУ. Працював а Адміністрації Президента України, а також за кордоном, зокрема в місії ОБСЄ у Хорватії та в місії Ради Європи зі спостереження за виборами в Косово.  



Перше. Наші ЗСУ відмінусували, закреслено, послали на#уй флагман ЧФ РФ крейсер «Москва». Тепер вже буквально. Ще не зрозуміло,  чи потоне, але точно не боєць, а купа металобрухту. Протикорабельні ракети «Нептун» в дії. І це ж яке треба мати терпіння, щоб використати тоді, коли якраз саме треба. Браво, українським ракетникам!!!! Чекаємо перетворення на металобрухт і решти російських бляшанок, які бовтаються у нашому Чорному морі. До речі, час вже й за очищення нашого Азовського моря братися.

 

Друге. Joe Biden повідомив нашого Президента про виділення ще одного пакету військової допомоги на 800 млн.$, в тому числі 11 гелікоптерів. І це ж ще не запрацював ленд-ліз.

 

Третє. Наші морпіхи вирвалися з оточення у Маріуполі і з’єдналися з полком «Азов». Геройська оборона міста продовжується.

 

А ще пройшов дуже знаковий візит президентів Польщі і держав Балтії до Києва, французи і німці оголосили про надання чергової військової допомоги, у Вашингтоні розглядається можливість візиту до Києва Остіна або Блінкена, Канада і Колумбія офіційно визнали дії рашистів в Україні геноцидом, прокурор МКС Хан відвідав Бучу і багато ще чого зі знаком плюс.

 

Ну а як вишенька на торті - чергові успішні операції ЗСУ по знищенню великих скупчень озброєного до зубів рашистського оркозброду, найбільше з яких, у складі біля 40-ка одиниць техніки, попало під гарячу руку наших армійців на північ від мого рідного Харкова.

 

Так що стоїмо, рухаємось, і нищимо рашистських нацистів далі. Завзято і послідовно. На один день до перемоги ми наблизились точно.

 

NB. А перше фото рашистського крейсера, який догорає, доволі характерне. Нагадує «Титанік». Отак і вся путінська раша скоро запалає, адже наштовхнулася на айсберг під назвою «Україна» не по дитячому, серйозно.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!