Блог

Юлія Ярмаркіна: Філософія свободи та об'єднання людей різних культур в пісні “Дорога додому” від гурту “Vilni Music Global”

“Vilni Music Global” - команда українських музикантів, яка використовує штучний інтелект для створення свого контенту, анонсувала реліз нової пісні “Дорога додому”. Гурт, відомий своєю філософією свободи та об'єднання людей різних культур, представив глибоку та зворушливу історію емігрантів.

0

comments4097

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Цей сингл зачепить серця всіх, хто відчуває зв'язок зі своєю батьківщиною і пройде шлях емоцій, що супроводжують подорож додому.

Пісня має важливий соціальний меседж, бо вона розповідає про долю емігрантів, які, як і лелеки, змушені залишити свій дім і розлетітися по всьому світу в пошуках кращого життя. Через всю композицію проходить основний мотив висловлення почуття туги за рідним краєм, надії на повернення та безмежну любов до рідних місць.

Трек створено за допомогою штучного інтелекту. Це надає композиції  особливої унікальності та сучасності. Лірика пісні відображає глибокі емоції і переживання людей, які змушені були покинути свій дім через війну чи інші причини. Мелодія гармонійно доповнює слова, створюючи зворушливу атмосферу.

“Ми як лелеки! розлетілись далеко! Ми як лелеки! Полетіли у спеку! Ми як лелеки! Всіх любим здалека! В сльозах щока! коли вернеться та лелека?!", - співає гурт. 

Музика “Vilni Music Global” є святкуванням різноманітності культурної спадщини та сучасним поглядом на музику. “Дорога додому” є продовженням місії музикантів з поєднання культурних традицій з сучасністю, створюючи звуки, які резонують з людьми по всьому світу.

“Дорога додому” - це емоційна і захоплююча композиція, яка поєднує енергійні ритми з атмосферною мелодією, відображаючи складну природу еміграції. Це про почуття людини, яка залишає свою батьківщину, але завжди відчуває глибокий зв'язок зі своїм рідним домом, прагне свободи. Ця пісня народилася з нашого бажання висловити почуття, які ми відчуваємо, коли думаємо про рідну землю. Ми сподіваємося, що “Дорога додому” стане гімном для всіх, хто відчуває ностальгію за рідною землею і хто прагне свободи та кращого життя”, - широ діляться учасники гурту.

"Дорога додому" від Vilni Music Global - це потужна і зворушлива композиція про свободу та еміграцію, яка відлунює в серцях тих, хто відчуває зв'язок зі своєю батьківщиною. 

Пісня вже доступна на всіх стримінгових платформах. Слухайте трек, слідкуйте за оновленнями на офіційних ресурсах гурту та приєднуйтесь до “Vilni Music Global”  у Telegram для участі у конкурсах та отримання цінних призів. Давайте разом змінимо світ на краще!

https://www.youtube.com/watch?v=ZIbqYnuZyHA 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!