Блог

Юлія Ярмаркіна: MELESHKO презентує сміливий та провокативний сингл «Опади», про табуйовану тему менструації та проявів ПМС

Солістка ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, Маргарита Мелешко, відома під псевдонімом MELESHKO, ще рік тому заінтригувала прихильників анонсом нового соціального міні-альбому. Співачка вже презентувала 2 сингли майбутнього EP і зараз представляє гучну прем’єру - «Опади».

0

comments3044

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

MELESHKO вирішила присвятити дебютний EP історіям, які пережила сама і які стосуються майже кожної української жінки, є актуальними та гострими сьогодні. Це вилилося у майбутній міні-альбом «Ти така не одна».

Альбом є основою однойменного соціального проекту співачки. Його реалізація стала можливою завдяки вірі і коштам сотень людей, що підтримали ініціативу авторки на краудфандинговій платформі «Спільнокошт». 

«Опади» - другий сингл, після «Не зли дівчат ЗСУ» та «Сяй», що увійде до майбутнього EP. 

«Опади» - найсміливіший сингл  альбому, адже розповідає про донедавна повністю табуйовану та досі незручну тему менструації та проявів ПМС. На аналогію з жінкою, як космічним годинником, що протягом циклу рахує час, співачку надихнув радіоведучий та композитор Роман Коляда, який так влучно та з тонким розумінням описав стан своєї коханої дружини.

«Це особисте, моя відверта історія та цілої половини людства, яка до сих пір переконує світ, що цей процес - нормальна частина життя, про яку не соромно говорити. Цю тему варто піднімати в будь-який спосіб в родинах та освітніх закладах, аби діти, підлітки в майбутньому проявляли більше емпатії та розуміння до фізіологічного стану іншої людини, коли мова заходитиме про місячні, чи ПМС.» - поділилась MELESHKO.

Слухайте та завантажуйте на всіх платформах сингл MELESHKO - “Опади”, до аранжування якого долучилася саунд-продюсерка гурту Krapka; Koma Іра Крапка, створивши неповторний електронний саунд. Музичним продюсером синглу та майбутнього ЕP виступив сучасний бандурист та композитор Ярослав Джусь. Танцювальний прямий біт з «космічними» вкрапленнями української бандури та сучасними синтами, органічно поєдналися з іронічним та таким близьким кожній текстом, який переконує, що з тобою все Ок за будь-якої погоди.

https://www.youtube.com/watch?v=kxco9G92f8I 

https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/5301/



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!