Блог

Юлія Ярмаркіна: Під час зйомок відео SESTRA - “Мої доці” стався вибух

Гурт SESTRA готує для своїх прихильників декілька прем'єр. А сьогодні в соціальних мережах з'явилося унікальне відео та пісня.

0

comments4869

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Дівчата записали новий трек, де розповіли про себе та свою історію в шоу-бізнесі. Про їх участь у “Голосі країни” та популярність яка прийшла після шоу. Ви вперше почуєте як Аліна не лише заграє на саксофоні, але і заспіває.

 

Окрім того, пісня "Мої доці" особлива не тільки своїм музичним форматом, але й тим, що в ній брав участь батько однієї з учасниць гурту, Аліни, - Гена. Він прийняв участь і у записі треку і в зйомках відео роботи. Його тепла і вразлива гра додає пісні ще більше емоційності та драйву. 

 

SESTRA - Мої доці

“Це історія двох дівчат, які пройшли довгий шлях поки потрапили на сцену шоу “Голос країни”. Це наша історія, якою ми захотіли поділитись з нашими слухачами. Всі це роблять у форматі інтерв'ю ми ж вирішили підійти до цього креативно і зробити музичну розповідь. Маємо надію нашим прихильникам сподобається” - діляться дівчата. 

Режисером відео роботи став Владислав Діденко, який вдало передав настрій та суть пісні створивши яскраву, сучасну та динамічну картинку.

Відео робота знімалась в Києві де під час зйомок неподалік від знімально майданчика був збитий шахід, що летів на столицю. Дівчата вирішили залишити цей момент у відеороботі та ще раз нагадати про реалії сьогодення та про те, що росія є державою терористом. 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!