Блог

Вадим Трюхан: Про перемовини з РФ

Я ЗА перемовини з росіянами. Але з одним пунктом у порядку денному - УМОВИ КАПІТУЛЯЦІЇ.

0

comments14863

Вадим Трюхан

міжнародна безпека, зовнішня політика, міжнародні відносини, стратегічний менеджмент, політичні консультації, європейська інтеграція

Заступник командира роти Добровольчого формування Бориспільської міської територіальної громади №1, Голова правління громадської організації «Європейський Рух України» та керуючий партнер юридичної фірми "ЮМАС". Дипломат, юрист-міжнародник, магістр державного управління, експерт з європейської інтеграції, міжнародної безпеки, міжнародного публічного та європейського права. Працював на різних посадах в МЗС України, - від аташе Договірно-правового управління до заступника директора департаменту ЄС і Посла з особливих доручень. Був директором Координаційного бюро європейської та євроатлантичної інтеграції в Секретаріаті КМУ. Працював а Адміністрації Президента України, а також за кордоном, зокрема в місії ОБСЄ у Хорватії та в місії Ради Європи зі спостереження за виборами в Косово.  


Але вести їх слід не з Путіним, а з росийськими генералами, які підпишуть капітуляцію.

 

А умови капітуляії мають бути такі:

 

1) Арешт воєнних злочинців - Путіна і всього політичного і військового керівництва РФ - і передача їх для проведення судового процесу в Києві, для чого утворити Міжнародний Трибунал по Росії.

 

2) Повна демілітаризація Росії з подальшою забороною виробляти будь-яку (!) зброю, у тому числі знищення ядерної зброї. Всі флоти і вся інша військова техніка підлягають передачі Україні на утилізацію та/або викристання за призначенням.

 

3) Запровадження в Росії тимчасової адміністрації ООН для здійснення управління Росією на 25 років.

 

4) Введення в Росію миротворчої місії ООН для підтримання миру.

 

5) Проведення через рік у всіх суб'єктах РФ референдумів про вихід з РФ з подальшим ухваленням нових конституцій цих новоутворених незалежних держав. Ті, хто вирішать залишитися з Москвою, мають ухвалити нову демократичну конституцію без посади Президента і з новою назвою Росії (наприклад, Московський улус).

 

6) Заборона будь-яким державним утворенням, які утворяться на нинішній територіях РФ, на вживання слів "Росія", "русь", "росіянин", "руський" тощо.

 

7) Виплата Росією (в подальшому правонаступниками пропорційно їхньому ВВП) репарацій Україні (без кінцевих термінів, спочатку покриття всієї матеріальної і нематеріальної шкоди, далі - щорічні виплати у встановленому розмірі).

Виключення Росії з ООН та всіх інших міжнародних організацій.

 

8) Виключення Росії з ООН і всіх інших міжнародних організацій.

 

 

 

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!