Блог

Юлія Ярмаркіна: Родина Мірошниченків, скандальна Юля Верба та Анна Трінчер: оголосили номінантів премії Bloggers Awards

1 липня 2024 року в Києві, в Міжнародному центрі культури та мистецтв (МЦКМ), відбудеться урочиста церемонія благодійної всеукраїнської премії нагородження блогерів, волонтерів та зірок.

0

comments1390

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

«Ця премія для мене є особливим ритуалом. Ми прагнемо, щоб суспільство нарешті визнало, що блогер — це професія XXI століття. Завдяки блогерам під час війни було зібрано сотні тисяч гривень на підтримку України. Ми хочемо нагородити найкращих у цій діяльності. На церемонії виступатимуть відомі артисти, які з радістю вирішили долучитися до благодійної премії. Всі кошти будуть передані в бригаду, де служив і героїчно захищав нашу країну мій рідний брат, який загинув у Донецьку за Україну. Тому ця премія буде також присвячена вшануванню пам'яті всіх героїв, яких досі не визнали героями, оскільки знаходять постійні відмовки. Батькам, дружинам і дітям цих героїв не потрібно нічого, крім визнання, що їхній рідний віддав життя за Україну», — говорить організаторка Тетяна Савіцька. 

 

https://www.instagram.com/tatiana_savitskaa 

Мета премії – вшанувати внесок найвпливовіших особистостей, які своїми діями змінюють світ на краще, популяризуючи благодійність, підтримуючи соціально значущі ініціативи та надихаючи тисячі людей своїм прикладом. Серед номінантів премії, окрім блогерів та ТікТокерів присутні і зірки сцени та телебачення. 

Церемонія об’єднає не лише тих, хто активно діє на благо суспільства, але й тих, хто прагне долучитися до благодійності та підтримки важливих соціальних проектів. На заході планується зібрати кошти для підтримки бригади, в якій служив рідній брат організатора Тетяни Савіцької, але на жаль героїчно загинув в Донецькому напрямку захищаючи нашу країну від ворога.

Переможців у 27 номінаціях буде обрано народним голосуванням. 

Ознайомитися з усіма номінантами можна тут: 

https://influencecompany.com.ua/bloggers-awards/ 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!