Блог

Юлія Ярмаркіна: Що спільного між Леді Гагою, Стівеном Спілбергом та українським режисером Антоном Шатохіним? Музичні кліпи зняті на iPhone.

Український шоу-бізнес – це яскравий феномен, колиска багатьох всесвітньо відомих митців, що розвивається попри все.

0

comments2776

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

За останні роки творча спілка пережила не тільки від'їзд Олега Винника та Covid, але й повномасштабне воєнне вторгнення.

Тим не менш, з повною відмовою від російського контенту переживає відродження та продовжує зростати у непростих умовах.

Антон Шатохін 

Значне місце у цьому списку посідає Антон Шатохін, режисер, продюсер та засновник продакшену AV Studio, який за 10 років існування міцно закріпився на аудіо-візуальному ринку. 

Його команда працює у широкому спектрі – від успішних та знайомих нам комерційних проектів до знакових музичних відео. Конкурентоспроможність студії полягає у неабиякому досвіді та освіченості команди, завдяки чому реалізуються влучні ідеї.

Довіру до студії проявляють такі гіганти бізнес-індустрії, як «МХП» та «Хуторок», «EКО маркет» та «Бащинський». А серед зірок української естради у списку режисера ви знайдете кліпи для Антитіла, Tayanna, Артема Пивоварова, Wellboy, ZLATA OGNEVICH та ін.

Його роботи відзначаються українськими та міжнародними кіно-фестивалями, серед яких американський фестиваль CREATION, The Salento International Film Festival, та в тому числі Effie Awards.

Що ж сьогодні привернуло нашу увагу? Тренди українського YouTube! У які увірвались створені один за одним повноцінні музичні кліпи на смартфон. Прямо зараз у нашій стрічці міцно закріпилась ZLATA OGNEVICH з чуттєвим та автентичним відео на «Bce не випадково». 

У нас постало багато питань, щодо такої інновації, адже цікаво: як народилась така ідея, який iPhone обрали для зйомки, чим відрізнявся знімальний процес та чи поклали їм у коробку зарядку, чи (як нам усім) її довелось окремо закладати у бюджет?

Отже, ділимось ексклюзивно!

Режисер надихнувся останньою презентацією iPhone 15, де були вперше продемонстровані можливості професійної зйомки на гаджет. Кілька місяців пішло на підготовку, вивчення тонкощів пристрою та тестування аксесуарів. Обидва відео знято на iPhone 15 Pro Max.

Перша робота була повністю експериментальною, погодилась на цю авантюру прогресивна співачка Tayanna. Результат перевершив всі очікування команди!

Картинка дебютного кліпу не поступалася іншим роботам та пішла в дистрибуцію. Звичайно, після успішного досвіду режисер тільки впевнився, що це і є майбутнє індустрії.

Другий кліп, не змусив себе довго чекати. Більше 500 гігабайтів матеріалу було знято для ZLATA OGNEVICH, адже файли не поступалися розміром знятим на професійну техніку.

Атмосферний Київ, чуттєва та лірична пісня, бездоганна операторська робота, талановитий постановник та динамічний монтаж – саме таке враження у нас від перегляду!

Не виникає сумніву, кваліфікована команда AV Studio, на чолі з Антоном Шатохіним, є першопрохідцем мобільної творчості в Україні.

Чекаємо на нові сміливі роботи!



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!