Блог

Борис Кушнірук: Щодо впливовості Андрія Єрмака за оцінкою Time та його амбіцій обійняти посаду прем'єр-міністра України

“З Богом, Парасю!”

0

comments1643

Борис Кушнірук

Економічна та політична аналітика

Політичні погляди - правоцентризм. Хочу, щоби Україна стала модерною, європейською державою. 

Якщо без іронії щодо впливовості Андрія Єрмака за оцінкою Time і тролінгу Президента Зеленського у соцмережах з цього приводу.

Наскільки знаю, пан Єрмак дуже хоче обійняти посаду прем'єр-міністра. Тому не виключаю, що потрапляння у рейтинг Time було певним чином простимульовано. Це мало підсилити його претензії на цю посаду. До того ж, з урахуванням намагань Росії поставити під сумнів повноваження Президента Зеленського після 20 травня, посада прем'єр-міністра стає більш значущою. Щонайменше, за межами України.

Інша справа, що з практичного управлінського досвіду у пана Єрмака є лише керування мережею кіосків у місті Києві. Тому на посаді прем'єр-міністра він може виглядати ще абсурдніше, ніж Шмигаль. Хоча цю посаду вже обіймав Олексій Гончарук. Гарна людина, але зовсім невідповідна посаді прем'єра. Тому на фоні двох попередників Андрій Єрмак не виглядатиме вже зовсім жахливо.

Інша справа, що пан Єрмак настільки чітко асоціюється з корупцію у верхівках влади в Україні, що його призначення на посаду прем'єр-міністра буде вкрай скептично і негативно сприйматися не тільки в Україні, але і за її межами. Хоча не факт, що Президента Зеленського та пана Єрмака це зупинить.

Тому, як казав перший український президент Леонід Кравчук: “З Богом, Парасю!”

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!