Блог

Юлія Ярмаркіна: Солістка ансамблю пісні і танцю ЗСУ MELESHKO презентує новорічний сингл «Абрикоси»

Співачка нещодавно повернулася з великого туру країнами Європи, який пройшов спільно з відомим українським оркестром Lords Of The Sound, та активно почала розвивати сольну карʼєру.

0

comments4234

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Нещодавно артистка здивувала слухачів піснею «Опади», а тепер вирішила зачарувати ”Абрикосами”.

“Абрикоси” - легка, світла історія кохання. Романтика у великому місті до Різдва - дуже популярна тема. Підводячи підсумки року, ти зустрічаєш кохання, яке змінить твоє майбутнє та подарує надію на щасливий новий рік. Я впевнена, що сингл не може залишити байдужим, кожен зможе пригадати, відчути своє, і повірити, що їх власна історія обов’язково матиме happy end, який стане початком великого щастя”, - розповідає співачка.

 

Сингл оповідає історію про героїню, яка намагається виїхати за місто, але через замети застрягає в заторах. Там на неї чекає людина, яка їй дуже подобається, та банка абрикосового варення до чаю, яке вона так любить. Це почуття нове і зізнань у коханні ще не було.

Використання джазових гармоній в аранжуванні, соло духової секції в програші, мажорна тональність нагадують своєю стилістикою музику зі старих американських кінофільмів. А в поєднанні з електронними семплами музика синглу повертає до сучасності.

Зараз MELESHKO готується до премʼєри ЕР альбому. Це музичний альбом, до якого увійде 5 синглів на гострі та актуальні теми жіночого досвіду.  Його співачка обіцяє презентувати вже цієї весни.

Посилання на Музичні платформи: 

https://promo.bestmusic.com.ua/fanlink/5394/

Дивитися кліп на YouTube:   

https://www.youtube.com/watch?v=PJMDZY_9NDI 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!