Блог

Юлія Ярмаркіна: Співачка ARTEANA презентувала яскравий кліп “Зорі” на вайбову пісню про справжнє кохання

Співачка ARTEANA презентує нову відеороботу на яскравий та вайбовий трек про справжнє кохання “Зорі”.

0

comments1925

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

“Відеоробота має легкий весняний вайб, налаштовує всіх на гарний настрій. Не дивлячись на ситуацію в країні, я хотіла показати кожному, що ми маємо вірити у кохання, жити повноцінним життям, мріяти і любити! І саме тому я презентую своє відео разом із наближенням теплих і сонячних днів ”, - стверджує ARTEANA.

У кліпі використано переважно яскраві кольори та блискучі відтінки як віддзеркалення внутрішнього стану дівчини, що вірить у кохання, у його, з одного боку, легкість, а з іншого - непереможність. Виконавиця розкриває історію легкого та життєстверджувального кохання, коли щирі серця закоханих б’ються в унісон і зберігають невидимий зв'язок між закоханими душами за будь-яких обставин.

“Я впевнена, що ця історія відгукнеться кожному українцю, який змушений був стикнутися із розлукою з близькими людьми. Ми маємо вірити і сподіватись, тому що любов завжди перемагає”, - говорить артистка про головний меседж роботи.

У відео епізодично з'являється відомий блогер та артист Єгор Андрюшин, який ніжно обіймає співачку, доповнюючи образ закоханої пари, а режисером відео виступив Ілля Осядлий.

Відео доступне для перегляду: 

https://www.youtube.com/watch?v=OBrNwcHNA0U 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!