Блог

Юлія Ярмаркіна: Співачка Marika Dorada презентує потужний трек “Вальхалла”, присвячений всім героям та воїнам України

Справжнє ім'я виконавиці - Марина Пхіденко. Народилася в невеликому містечку Чорнобай у Черкаській області. Із самого раннього дитинства грала на бандурі, танцювала, ходила до музичної школи і влаштовувала справжні музичні концерти своїм родичам.

0

comments4209

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Про себе виконавиця говорить: “Я домашній панк, музикант та співачка,  модель, танцюристка та телеведуча. З музикою та сценою я “на ти” з 6 років, Більше десяти років віддала грі на бандурі, паралельно співала та писала пісні. Все дитинство провела в поїздках, виступаючи на конкурсах. Я не уявляю своє життя без сцени”.  

Коли майбутня співачка переїхала до Києва і почала навчатися на факультеті міжнародних відносин, то паралельно ходила на різні кастинги й працювала моделлю. Пробувала себе в гурті “Гарячий шоколад” і проходила кастинг у дяді Жори. В той самий час закінчила школу акторської майстерності і продовжувала далі шукати себе. 

Встигла навіть бути телеведучою на телеканалі InRating. У своїх рубриках “TopRateUA” та “Backstage” вона відвідувала популярні івенти та брала інтерв'ю у зірок, була ведучою національного хіт-параду. Почала професійно займатися танцями, але через травму знову повернулася до музики і вирішила вже не зраджувати мріям.

Сьогодні співачка презентує свою авторську пісню під назвою “Вальхалла”.

Цей трек народився у найхолоднішу пору року - взимку, коли єдиним світлом в оселі та душі для виконавиці була музика. 

Через масовані обстріли світла ніде не було, і Marika змушена була піти працювати в кав'ярню перед тим, як їхати на студю. То був день, коли було здійснено ракетну атаку на її рідне місто, а сильний приліт збив співачку з ніг ударною хвилею. 

Саме ці реалії сьогодення і прагнення підтримати дух українців у складні часи стали поштовхом до написання треку. 

“Вальхалла в скандинавській міфології - це місце, куди потрапляють воїни після смерті, які загинули в битві й продовжують героїчне життя. Тому я присвячую свою пісню всім синам і героям України”, - розповідає виконавиця. 

В основі стилю треку брейкбіт, який поєднано з ліричною мелодією. Аранжування треку виконав В'ячеслав Кондрашин, який зараз співпрацює з багатьма українськими відомими виконавцями. 

Робота над треком тривала довгий час. Було зроблено три версії приспіву, поки авторка не зупинилася на фінальній, де і була описана завуальовано історія влучання ракети, бо саме вона є тим самим “червоним світлом”. 

“Вони не вмирають, отримавши рану. Заснувши,  їх душі потрапляють в Вальхаллу”, - звучать у пісні рядки. Філософський сенс у словах треку дозволяє кожному слухачу знайти щось своє та наштовхує на роздуми про сенс життя та цінність моменту “тут і зараз”. 

“Я прагнула створити пісню про вічне, те, що не вмирає навіть після завершення земного шляху. Бо за законами сансари все перероджується і має  життя в наступному прояві відповідно до карми в минулому”, - впевнено говорить співачка. 

Саме тому зло буде покарано довічно. І в цих словах великий зміст і сила.

Слухати трек “Вальхалла” на YouTube:  

https://www.youtube.com/watch?v=BuuoZs-sGr4



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!