Блог

Юлія Ярмаркіна: Співачка MELANYA прем’єрить пісню “Без тебе” про справжнє і щире кохання

Співачка MELANYA після успішного дуету з Мілою Нітіч та знайомства з Іриною Білик та  офіційного переспіву її пісні «Ти мій» презентує трек «Без тебе».

0

comments3142

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

 

Пісня «Без тебе», про справжнє і щире кохання, яке призначене долею. Але щоб дійти до цього треба бути максимально чесним із собою, і не іти у свій біль та травми.

“На жаль, частіше, люди не можуть бути чесними із своїми почуттями, і їх страхи зупиняють їх, і стає важко іти далі.  Обмеження, які люди самі собі вибудовують, не дають їм шансу бути щастливими. Люди втрачають найцінніших та найрідніших для себе людей, тому що замість кохання, обирають свій страх”, - розповідає співачка MELANYA.

Відеокліп на пісню MELANYA відзняла з відомими режисером Владом Шеріфом, це вже третя відеоробота цих двох митців. Премʼєру кліпу ви можете побачити на офіційній сторінці артисти у YouTube.

Зараз співачка готує благодійний концерт, на який запросила своїх друзів артистів: ANKA, OKS, Влад Шеріф, SEVERYNA, Софія Нерсесян, Денис Жупник, TULIEVA, Ігор Мотін. І разом вони під час виступу зберуть кошти, які підуть на допомогу дітям, що постраждали під час війни.

А також співачка MELANYA готує наступний дует, і обіцяє ним здивувати всіх довкола.

Трек доступний на всіх музичних платформах

https://bfan.link/bez-tebe-melanya 

А також  на YouTube каналі співачки

https://www.youtube.com/watch?v=B3MLdUuN_ho 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!