Блог

Юлія Ярмаркіна: Загадкова мелодія Anna Wings: “Забери мене з собою” - ваш новий обов'язковий трек

Завжди важливо знайти слова, що відображають найкращі почуття, які живуть у наших серцях. І сьогодні ми раді поділитися з вами новою музичною прем’єрою, яка точно зможе зіграти на струнах вашої душі. Прем'єра сингла від Anna Wings ”'Забери мене з собою”.

0

comments3653

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Anna Wings - артистка, що може розпалити серця музикою. Її новий сингл, “Забери мене з собою”, - це пісня, що розповідає про найглибше бажання кожної душі - знайти своє кохання. Мелодія треку - це витончена романтика, яка пробуджує в нас почуття єдності сердець і нагадує про важливість бути поруч з тими, кого ми найбільше кохаємо.

Серед темряви, Anna Wings несе нам світло кохання та надії. Хочеться, щоб для наших військових ця композиція мала особливий сенс. 

 

Адже кохання - це найсильніший опір усім випробуванням та труднощам життя. “Забери мене з собою” - це метафора, що закликає нас виражати наше кохання, адже кожен миттєвий момент нашого існування має величезну цінність, і ми повинні встигнути сказати один одному: “Залишайся зі мною, я поруч!”

Anna Wings вірить у те, що кожна людина на цьому світі заслуговує на щасливе та наповнене коханням життя. У її пісні головний герой чекає на цю особливу любов, яка підсилює всі можливості. Її музика закликає нас вірити у “дотик серця” - те тепло, яке надихає та робить наші душі живими.

Не пропустіть прем'єру сингла “Забери мене з собою” від Anna Wings. Нехай ця пісня стане відгомоном для вашого власного кохання, співзвуччям краси миті та нагадуванням про те, що з коханою людиною поруч можна відчути волю та запалити цей світ. Насолоджуйтеся музикою, яка робить наші серця вільними та міцними.

Дивитись відео https://youtu.be/j5vJB5bhD64?si=iNr-AvehBPQQ21C6

Слухати трек https://orcd.co/anna_wings_zabery



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!