Блог

Юлія Ярмаркіна: Зірка Євробачення з Польщі – Blanka, презентує сингл “Rodeo”

Через рік після виходу треку «Solo» та його величезного успіху на пісенному конкурсі Євробачення, релізу літнього хіта «Boys Like Toys», Blanka повернулася з новою, більш зрілою піснею та потенційним хітом, «Rodeo».

0

comments3952

Юлія Ярмаркіна

Журналіст

Журналістика - це хобі яке стало роботою, тому я не працюю, а насолоджуюсь.

Новий сингл «Rodeo» — це пісня, яка була створена у творчому кемпі в Гельсінкі (Фінляндія), де Бланка створювала музику разом із групою талановитих продюсерів і сонграйтерів (Matias Keskiruokanen, Neea River, Eirik Gjendomsjo).

«Rodeo» — це пісня про звільнення. Це гімн абсолютної свободи. Можливо, дехто з вас мав такі відносини, в яких ви давали занадто багато шансів, і в один момент ви просто втекли з цих стосунків, бо ваші кохані розчаровували вас знову і знову. Don’t hit me up, I’m done with you (укр. Не бий мене, я вже не з тобою) — я хочу сказати, що я більше не вірю всій твоїй брехні. Мабуть, ти не той, і не дивно, мій любий, що ти ніколи не подобався моїй мамі. А тепер геть із мого шляху, я збираюся танцювати весь день і ніч, тому що я тепер щаслива, бо ми не разом і я вільна, — говорить Бланка.

Blanka — суперзірка музичної індустрії, відома своїм винятковим талантом і захоплюючими перформансами на сцені. Вона розпочала свою кар’єру з участі в Євробаченні 2023 із треком «Solo» та посіла 8 місце на пісенному конкурсі. Трек став вірусним хітом по всій Європі, отримавши 1 мільйон стрімов на день і досягнувши №1 у чартах багатьох країн. Трек отримав статус “платинового хіта” у Польщі та посів №56 у чарті Великої Британії. Загалом пісня має більше більше 30 мільйонів стрімів та 40 мільйонів переглядів відео. Трек очолив вершини чартів у понад 30 країнах.

Дивитись відео: https://youtu.be/CM2hMXsFXdc?si=jM-R2YZesGcyVryu

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!