Микола Тищенко взявся за call-центри чи новий бізнес депутата

Тищенко не вперше створює інформаційні «вкиди»

Сумнозвісний народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко знайшов нові можливості для безкоштовного піару на всю Україну, пишуть ЗМІ.

Тищенко показово заявив, що оголошує боротьбу з call-центрами, принагідно звинувативши свого однопартійця в "кришуванні" цього офісу. Увірвавшись в офіс, де розташовувалася IT кампанія, яка орендувала приміщення у народного депутата Олега Семінського, Тищенко почав кричати, погрожувати та звинувачувати народного депутата Семінського у "кришуванні" цієї організації.

Таку гарячу новину взяли всі Українські ЗМІ, оскільки скандал був масштабний. Але, як виявилося, Семінський відношення до цієї компанії не мав, а ось Тищенко отримав піар.

Історію можна було б забути, оскільки Тищенко не вперше створює інформаційні "вкиди", якби не аудіо файли, що з'явилися в мережі.

На аудіо виразно чутно, як Микола Тищенко із співрозмовником веде переговори про роботу тих самих call-центрів, як він може сприяти їхньому процвітанню, а також куди може завести і з ким познайомити "господарів" нелегальних центрів. Також з аудіо записів стає ясно, що у знайденому офісі Тищенко самостійно підклав печатки та документи, якими згодом розмахував на камеру.

При цьому Тищенко не приховує, що йому байдуже з ким працювати, головне, щоб платили і не підставили його, а він свою частину операції виконає.

Розшифрувавши аудіозаписи, ставати зрозумілим, що Тищенко під виглядом "боротьби" з call-центрами побудував нову схему збагачення, в якій жертвами показових виступів Тищенка з відео стають ті, хто відмовляється з ним співпрацювати.

Нагадаємо, Микола Тищенко неодноразово був замішаний у скандалах. Нещодавно його показово нагородили нагородною зброєю за незрозумілих обставин "за захист Мукачева". Також депутат був замішаний у скандалі про виїзд з України, після чого був звільнений з посади заступника голови партії "Слуга Народу" .