Головна Новини Дайджест 2023 Мажора-блогера підозрюють в інших отруєннях – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мажора-блогера підозрюють в інших отруєннях – ЗМІ

6 листопада 2023, 18:11 comments2094
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Мажора-блогера підозрюють в інших отруєннях – ЗМІ

Скандальний блогер міг бути причетним до серії отруєнь

Скандальний блогер Сергій Яковлев може бути причетним до низки злочинів. За повідомленнями ЗМІ, після публікації інформації про зв’язок Яковлева зі смертю дівчини, до журналістів звернулись інші постраждалі, які розповіли про схожі епізоди. Справою займаються правоохоронці.

Детальніше: Раніше у ЗМІ вийшли матеріали про ймовірне отруєння молодої жінки 1998 року народження, через що вона померла. Рідні загиблої одразу запідозрили щось не те, адже вона ніколи не вживала наркотиків.

Ба більше, це вже підтвердила експертиза волосся, в якому не було знайдено жодних слідів речовин в стадії виведення або напіввиведення. Інший фактор – окрім амфетамінів у крові загиблої був клофелін, що може свідчити про спробу приспати загиблу, а на її тілі виявлено синці.

Сергій Яковлев – блогер і мажор, який у своїх соціальних мережах підтримує скандальний образ і постійно порушує правила ПДР під час поїздок містом. Раніше він мав прізвище Друченко та вже фігурував у кримінальних хроніках, проте йому вдавалось уникати відповідальності за свої дії.

Сукупність факторів у випадку загибелі дівчини та нова інформація від інших жертв, про яких стало відомо, також посилюють підозри щодо Яковлева.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!