Головна Новини Дайджест 2023 Микола Тищенко взявся за call-центри чи новий бізнес депутата
commentss НОВИНИ Всі новини

Микола Тищенко взявся за call-центри чи новий бізнес депутата

Тищенко не вперше створює інформаційні «вкиди»

23 серпня 2023, 19:27
Поділіться публікацією:
Микола Тищенко взявся за call-центри чи новий бізнес депутата

Микола Тищенко (фото з відкритих джерел)

Сумнозвісний народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко знайшов нові можливості для безкоштовного піару на всю Україну, пишуть ЗМІ.

Тищенко показово заявив, що оголошує боротьбу з call-центрами, принагідно звинувативши свого однопартійця в "кришуванні" цього офісу. Увірвавшись в офіс, де розташовувалася IT кампанія, яка орендувала приміщення у народного депутата Олега Семінського, Тищенко почав кричати, погрожувати та звинувачувати народного депутата Семінського у "кришуванні" цієї організації.

Таку гарячу новину взяли всі Українські ЗМІ, оскільки скандал був масштабний. Але, як виявилося, Семінський відношення до цієї компанії не мав, а ось Тищенко отримав піар.

Історію можна було б забути, оскільки Тищенко не вперше створює інформаційні "вкиди", якби не аудіо файли, що з'явилися в мережі.

На аудіо виразно чутно, як Микола Тищенко із співрозмовником веде переговори про роботу тих самих call-центрів, як він може сприяти їхньому процвітанню, а також куди може завести і з ким познайомити "господарів" нелегальних центрів. Також з аудіо записів стає ясно, що у знайденому офісі Тищенко самостійно підклав печатки та документи, якими згодом розмахував на камеру.

При цьому Тищенко не приховує, що йому байдуже з ким працювати, головне, щоб платили і не підставили його, а він свою частину операції виконає.

Розшифрувавши аудіозаписи, ставати зрозумілим, що Тищенко під виглядом "боротьби" з call-центрами побудував нову схему збагачення, в якій жертвами показових виступів Тищенка з відео стають ті, хто відмовляється з ним співпрацювати.

Нагадаємо, Микола Тищенко неодноразово був замішаний у скандалах. Нещодавно його показово нагородили нагородною зброєю за незрозумілих обставин "за захист Мукачева". Також депутат був замішаний у скандалі про виїзд з України, після чого був звільнений з посади заступника голови партії "Слуга Народу" .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!