Головна Новини Дайджест 2019 Навіщо начальник відділу Департаменту Нацполіціі скуповує дорогу нерухомість
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо начальник відділу Департаменту Нацполіціі скуповує дорогу нерухомість

Як начальнику відділу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі Дмитру Мартиненку вдається скуповувати дорогу нерухомість

24 вересня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:
Навіщо начальник відділу Департаменту Нацполіціі скуповує дорогу нерухомість

Дмитро Мартиненок, фото з відкритих джерел

Дмитро Мартиненок, відомий як начальник відділу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі, незважаючи на те, що живе на зарплату міліціонера, скуповує елітні квартири в Одесі і дорогі автомобілі. Про це пише From.UA.

За інформацією, Дмитро Мартиненок, який з 2016 по 2018 роки працював на посаді начальника Одеського управління Департаменту внутрішній безпеки Нацполіціі України, тепер розкішно живе. Як повідомляють журналісти, з 2016 року він володіє квартирою в Одесі на 54 м.кв. (Гагарінське плато), яку здає в оренду.

До речі, як повідомили журналісти From.UA, зі зв'язками Мартиненку дуже пощастило, адже його покійний батько — Олексій Мартиненок був першим керівникам спецпідрозділу "Беркут" в Одеській області.

Так ось, продовжують вони, "після придбаної в 2016 році шикарної квартири в Одесі Дмитро вирішив на цьому не зупинятися і вже в 2017 році він придбав ще одну квартиру в Одесі на 71 м.кв., яку зареєстрував на якусь Анну Бондареву. Ця квартира знаходиться в престижному районі Одеси в ЖК "Аркадія Плаза".

Пізніше на все ту ж заробітну плату, як пише видання From.UA, він оформив на свою матір Ірину Мартиненок ще кілька квартир і елітний автомобіль:

в Одесі квартира на 44м.кв., яку він придбав ще в 2008 році;

в Києві квартира на 45м.кв., яку він придбав у 2020 році.

автомобіль Porsche Cayenne (2010г.в.), який був придбаний в 2018 році.

А у дружини — Ольги Мартиненок з 2009 року є житловий будинок на 101м.кв. в Одесі і автомобіль "Шевроле".

Варто відзначити, за словами журналістів From.UA, що через підставних осіб Мартиненок володіє земельною ділянкою, яка розміщена в котеджному містечку "Совіньон" (Одеська область).

Журналісти From.UA також звертають увагу на придбаний чинним міліціонером у 2017 році елітний позашляховик "ТОЙОТА Секвоя" (2008р.в.) (ВН7777ВВ), який оцінили в 450 тис. гривень. 

picture

"Даний автомобіль був спалений в Києві в грудні 2017 року, за що через СК "Добробут та захист" отримав страховку в розмірі 432 тис гривень. У цьому йому допоміг відомий чоловік, якого називають контрабандистом і на якого в цьому році наклали санкції РНБО — Вадим Альперін (позбавлений громадянства). Він мав відношення і до страхової компанії, а також до самого автомобіля, який раніше належав його підприємству. Ось уже кілька років Мартиненок проживає в Києві і фактично в міліцейській формі займається бандитизмом", — підсумували журналісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Гость

24 вересня 2021, 09:56

Кому же он так насолил...? Набросились на человека... Можно подумать, что он один здесь такой, а остальные все - святые, честные и добропорядочные...

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!