Головна Новини Дайджест 2021 Партію "Демократичний Сокира" можливо фінансує Медведчук для дестабілізації ситуації в Україні - експерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Партію "Демократичний Сокира" можливо фінансує Медведчук для дестабілізації ситуації в Україні - експерти

РФ використовує українські партії для посилення свого впливу

25 листопада 2021, 11:29
Поділіться публікацією:
Партію "Демократичний Сокира" можливо фінансує Медведчук для дестабілізації ситуації в Україні - експерти

Партія "Демократична Сокира" - ілюстративне фото з мережі

Проросійський олігарх Віктор Медведчук, окрім партії ОПЗЖ, фінансує партію "Демократична Сокира".

Про це повідомив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

"Як і багато інших партій націоналістичного штибу "Демократичний Сокира" перебуває під контролем проросійських політиків. Такий висновок можна зробити хоча б виходячи з того, що один із провідних лідерів партії Антон Швець синхронно з російськими ЗМІ підключається до критики української влади та організовує акції, що ведуть до дестабілізації в Україні", — вважає Охріменко.

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що мета РФ -  спочатку, перед військовим вторгненням, провести серію "психологічних операцій", щоб дестабілізувати Україну та підірвати її здатність боротися.

"Вони хочуть розпалити безлад шляхом протестів і мітингів, які показують, що люди налаштовані проти влади", — заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко наголошує, що критика проти української влади з боку Антона Швеця у його розслідуваннях повністю збігається з меседжами російських політиків.

"Головний меседж із РФ: Президент Володимир Зеленський, секретар РНБО Олексій Данилов, керівник АП Андрій Єрмак, голова Нацбанку Кирило Шевченко та інші — влада, яка знаходиться під зовнішнім управлінням Заходу", — пояснив експерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!