Головна Новини Дайджест 2023 «Піймай баригу»: скільки українців підтримують акцію
commentss НОВИНИ Всі новини

«Піймай баригу»: скільки українців підтримують акцію

Згідно соціологічного дослідження 61.8 % українців підтримують акцію «Піймай баригу»

7 квітня 2023, 14:22 comments4811
Поділіться публікацією:








«Піймай баригу»: скільки українців підтримують акцію

Що думають українці про акцію «Піймай баригу»

Українська соціологічна платформа опублікувала дослідження на тему боротьби з наркоторгівлею в Україні. За його результатами лише п’ять відсотків українців вважають, що держава дуже ефективна в протидії розповсюдженню наркотиків. Переважна більшість респондентів називають роботу в цьому напрямку не дуже або взагалі не ефективною.

Фахівці платформи провели телефонне опитування на початку квітня. Спілкувалися з повнолітніми громадянами країни, обробили тисячу анкет. В результаті з’ясували -  понад сімдесят п’ять відсотків українців вважають розповсюдження наркотиків серйозною проблемою. Більш як тридцять відсотків опитаних вважають, що саме зараз конче потрібна участь громадськості та приватних осіб в боротьбі з нелегальним розповсюдженням наркотиків. Тридцять шість відсотків відповіли, що така участь має бути разом із поліцією. 

Масштабна акція "Піймай баригу – отримай кеш" стартує в Україні вже днями. Це саме той формат, коли пересічні люди можуть долучитися до боротьби з наркобізнесом та отримати за це гроші. Водночас все буде відбуватися виключно в рамках закону та в тандемі з правоохоронцями. 

Дослідження показали, що українці готові не тільки брати участь в такій акції, але ще й рекламувати її та навіть фінансувати з власної кишені.  

Безпосередньо долучитися до акції "Піймай баригу", згідно з дослідженням, погодилися майже двадцять відсотків респондентів. Ще трохи більше десяти готові донатити до її фонду. А підтримати морально зголосилися  понад шістдесят відсотків. Сорок відсотків заявили, що хотіли би поширювати інформацію про таку ініціативу. 

Акцію "Піймай баригу – отримай кеш" анонсував блогер Стас Домбровський. Він заявив – анонімний меценат готовий платити готівкою за кожного торгівця забороненими препаратами, ще більшу суму виплатить тому, хто викриє нарколабораторію або торгівця в зоні бойових дій. Акція одразу отримала широкий резонанс в суспільстві, долучитися до неї організатори закликали також правоохоронців. 

picture

picture

picture

picture




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Максим

4 червня 2023, 18:38

Согласен с тем, что полиция должна бороться с наркоторговцами и распространителями наркотиков. Однако, мне кажется, что эти специализированные подразделения должны усилить свои действия для достижения действительно значимых результатов.

Сергій

3 червня 2023, 20:33

В рамках данного проекта можно организовывать различные мероприятия, направленные на пропаганду здорового образа жизни, чтобы люди осознали опасность потребления наркотиков.

Андрей

8 квітня 2023, 11:13

Да что их ловить?! Достаточно прийти в клоузер.

Марк

8 квітня 2023, 08:09

Владлен, ти ж розумієш більшість бариг віддає частину мусорам, тут не буде об‘єктивно нічого)

Владлен

8 квітня 2023, 08:01

Таке враження, що це саме знизу вій бариг котрі в передчутті що зараз щось буде і треба терміново щось з цим робити!! Не копирсався в минулому Стаса але сама ідея дуже доречна. Саме цим я намагався займатися з 18 року але тоді все було лише для чистки платформи під своїх бариг, може і зараз не виняток, але гроші нікому не завадять...я свої віддам на ЗСУ

Михаил

7 квітня 2023, 23:52

В голове не укладывается! Особа которая сама висела висит и будет висеть, будет бороться)) с кем ??? С теми кто это всегда все держал?) сами с собой решили бороться))? Или конкурентов много стало?) решили монополистами стать?) А в зоне где проходят печальные события, эти штуки были еще во время первой мировой и второй… Как вариант, не будет, быстрее закончится) ну тогда орков надо тоже ограничить! Бороться с кем?) с человеком который больше 20 лет занимается определенными услугами) для определенных людей) в конце лета демонстративно был задержан) а дальше?) показательно пару месяцев отдохнул, поспал) потом показательно наказали, а потом чудо, дом родной) говорят что финансы из Мексики?) какая Мексика)) там своих тем хватает!

Михайло

7 квітня 2023, 21:08

Тот, кто придумал ЭТО, явно с кем-то поссорился!! Но это все глупости!

Андрей

7 квітня 2023, 21:02

Ахаха, для чего комменты трете?) все равно все знают, что домбровский ссаная вата)

Дмитро

7 квітня 2023, 21:00

Норм акція. спочатку запитайте його чого він звалив з країни.. точно не ця людина повинна проводити таку акцію)))

Андрей

7 квітня 2023, 21:00

Кто слушает этого картавого пидораса домбровского? Он же ссаная вата

Ігор

7 квітня 2023, 14:02

Укромуністичне корумповане владне угруповання використовує прийоми пропагандистів НКВС-СРСР. Там можна було критикувати окремі недоліки: пияцтво сантехніків, грубих продавців. Все робиться щоб розпорошити енергію суспільства на другорядне, а ні на системне корумповане Зло.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!