Головна Новини Дайджест 2023 Сергія Яковлєва можуть засудити до 15 років позбавлення волі за отруєння дівчини наркотиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергія Яковлєва можуть засудити до 15 років позбавлення волі за отруєння дівчини наркотиками

Рідні потерпілої не збираються Яковлєву нічого пробачати ні за які гроші, хочуть, щоб він поніст покарання

22 листопада 2023, 15:05
Поділіться публікацією:








Сергія Яковлєва можуть засудити до 15 років позбавлення волі за отруєння дівчини наркотиками

Сергія Яковлєва можуть засудити до 15 років позбавлення волі

Наприкінці жовтня відразу декілька ЗМІ написали про резонансну загибель молодої дівчини, яка отримала смертельну дозу амфетамінів на київській квартирі блогера Сергія Яковлєва (раніше — прізвище Друченко). Згодом стало відомо, що є припущення про те, що це не єдиний випадок, коли Яковлєв таким чином "жартував" над дівчатами, але жодного разу він так і не був притягнутий до відповідальності.

Втім, нещодавно у слідчому управлінні ГУ Нацполіції в м. Києві повідомили про те, що за фактом смерті громадянки П. відбувається розслідування у кримінальному провадженні №12023100040003616.

Що важливо — розслідування відбувається за ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Відповідно до ч.1 цієї статті, вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, — карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

В Нацполіції не повідомили, чи вже оголошена підозра в цій справі, оскільки ще триває проведення деяких експертиз. Але очевидно, що в разі доведення справи до суду, єдиним підозрюваним у цій резонансній справі може бути тільки Сергій Яковлєв.                                    

Втім, як зазначають деякі блогери в мережі ЮТУБ, Яковлєв робить усе, аби лише б уникнути покарання

Адже у минулому йому вже вдавалось "вийти сухим з води" через примирення з потерпілими. Але цього разу рідні потерпілої не збираються Яковлєву нічого пробачати ні за які гроші. Вони наполягають на справедливому покаранні для злочинця після того, як його вину буде доведено в законний спосіб.

picture




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!