Головна Новини Дайджест 2021 Як гроші від «Родиного Клубу» змінили життя простої сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Як гроші від «Родиного Клубу» змінили життя простої сім'ї

«Родинний Клуб» подарував гроші сім'ї за участь у маркетингових акціях

30 листопада 2021, 13:34
Поділіться публікацією:








Як гроші від «Родиного Клубу» змінили життя простої сім'ї

Щасливі переможці, фото "Родинного клуба"

Наявність великих сум на рахунку – це не гарантія щастя, але гроші допомагають здобути те саме щастя, спокій та впевненість у завтрашньому дні. Наприклад, вони допомагають забезпечити майбутнє дитини. Що ще потрібно люблячим батькам? Так, ТМ "Родинний Клуб" продовжує дарувати гроші за участь у своїх маркетингових акціях. Восени 2020 року компанія нагородила грошовим призом Бобер Тетяну Геннадіївну із Київської області.

Жінка замовляла у "Родинного Клубу" товари, це зробило її учасником акції програми лояльності "Золотий Фонд". До неї до гостей приїхали представники торгової марки, привітали, взяли інтерв'ю, уклали договір, вручили сертифікат на згадку про виграш. Залишалося дочекатися самого призу.

"Родинний Клуб" часто терпить критику з боку конкурентів та людей, які сумніваються у прозорості акцій. Щоб довести реальне існування призів, "Родинний Клуб" відвідує переможців через час. Так і відбулася нова зустріч із Тетяною Геннадіївною. Адже вся країна повинна знати, отримала жінка обіцяні гроші чи ні.

picture

Виграні гроші подружжя Бобер поклало на рахунок 7-річної дочки. Так вони висловили свою любов – подбали про майбутню дитину. Чи можна стверджувати, що невитрачені гроші змінили життя Тетяни Геннадіївни та її сім'ї? Так, все змінилося на краще! Завдяки грошовому призу від програми лояльності "Золотий Фонд" Тетяна та її чоловік не переймаються першими самостійними кроками своєї доньки. Відкладені гроші допоможуть дівчині оплатити навчання в університеті або на курсах і досягти успіху.

Незважаючи на всі сумніви та побоювання, Тетяна Бобер взяла участь в акції. Хоробрість допомогла їй обійти сотні тисяч інших учасників. При цьому родина переможниці – це звичайна українська родина з маленького міста. Беріть участь в акціях "Родинного Клубу", щоб отримати грошовий приз. Пам'ятайте – перемогти може будь-хто з вас. "Родинний Клуб" піклується про всіх клієнтів, незалежно від статусу та місця проживання. Дивіться нижче повну версію відгуку Тетяни Геннадіївни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!