Головна Новини Дайджест 2022 Яку криптовалюту купити в 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку криптовалюту купити в 2022 році

Майнінг або вкладення в криптовалюту: важливі поради, які допоможуть вам зберегти ваші кошти

31 травня 2022, 10:25 comments3460
Поділіться публікацією:
Яку криптовалюту купити в 2022 році

Інвестиції у криптовалюту. Фото: з відкритих джерел

Криптовалюта залишається привабливим варіантом для інвестицій. Це дуже вигідний спосіб вкладання коштів. Купуючи віртуальні монети, ви можете отримати високий прибуток. Головне – знайти відповідний актив та вкласти в нього. Проаналізуйте стан криптовалютного ринку та виберіть найбільш привабливі варіанти. При цьому ви можете звертати увагу як на монети, так і на токени.


Підхід до вкладень у криптовалюту

Коли ви вирішили інвестувати в криптовалюту, визначтеся з підходом, який використовуватимете. Одні трейдери віддають перевагу добре перевіреним активам. Це біткоін, Ефіріум та інші монети з великим обсягом капіталізації.

Проте, є чимало інших перспективних проектів, на які варто звернути увагу. Деякі інвестори радять не вкладати всі гроші в одну криптовалюту. Краще вибрати мінімум два-три варіанти. Так дотримується принципу диверсифікації портфеля.


Топ-15 криптовалют для вкладень

Звичайно, визначення найперспективніших криптовалют – момент суб'єктивний. Проте ми все одно спираємось на думку фахівців, тенденції ринку, прогнози, а також враховуємо потенціал конкретного активу.

У 2022 році краще вкладати в наступні проекти, монети та токени:

  1. Lucky Block.

  2. Lucky Block NFT

  3. DeFi Coin

  4. Біткоїн.

  5. Ефіріум.

  6. Лайткоїн.

  7. Ripple.

  8. Chainlink.

  9. Tether.

  10. Binance coin.

  11. EOS.

  12. Кардано.

  13. TRON.

  14. Dash.

  15. Монера.

  16. Dogecoin.

  17. Uniswap.

Можливо, цей перелік варто продовжити. Але ми не можемо сюди включити всі перспективні варіанти.

1. Токен криптолотереї Lucky Block

криптолотерея Lucky Block

Проект Lucky Block має величезний потенціал, тому що ваші вкладення можуть призвести до серйозного прибутку. Це криптовалюта, спрямована на підвищення прозорості ігор та онлайн лотерей. Її власники отримують можливість заробітку на однойменній криптолотереї.

Проект привабливий з кількох причин:

  • швидкість виплат;

  • зручність ігрової платформи;

  • відсутність комісії;

  • немає коливань блокчейна;

  • велике співтовариство.

Число людей, які підтримують Lucky Block, продовжує зростати. При цьому потенціал проекту усвідомили ще далеко не всі. Чим швидше ви до нього приєднаєтесь, тим більше вигоди зможете отримати. Токен демонструє відмінні показники зростання.


Відвідайте сайт Lucky Block

2. NFT криптолотереї Lucky Block

NFT криптолотереї Lucky Block

Вже згаданий блокчейн-проект Lucky Block також має власний NFT. На відміну від багатьох інших NFT, Lucky Block має додаткову цінність. Купівля Lucky Block NFT – це квиток на довічну участь у лотереї. Ви купуєте актив та автоматично стаєте учасником лотереї з можливістю виграти джекпот у розмірі 10 000 USD.

Зважаючи на те, що передпродажна ціна криптовалюти LBlock Coin становила 0,00015 USD, а потім зросла до 0,01 USD ( 6566% за 3 тижні), сценарій може повторитися. Актив, що має реальну споживчу цінність, можна купити на торговому майданчику NFT Launchpad. Вона нагадує Opensea, оскільки має схожий інтерфейс.

Відвідайте Lucky Block NFT

3. Проект DeFi Coin

Загалом, існуючий децентралізований всесвіт DeFi трейдери стандартно поділяють на три категорії:

  • децентралізована біржа (вона ж DEX);

  • протоколи кредитування;

  • майнінг.

DeFi Coin має відношення до всіх трьох варіантів. І це робить цю криптовалюту дуже перспективною для тих трейдерів, хто тільки починає знайомитися з цією екосистемою. Або для тих, хто цікавиться потенціалом її цифрової валюти.

Варто відзначити, що потенціал DeFi Coin дійсно перспективний. Тільки за перші три місяці поточного року загальна ціна ДеФі-протоколів склала майже $200 млрд.

Багато сучасних трейдерів користуються гаманцем Trust Wallet для зберігання криптовалют. Купівля DeFi з його допомогою виглядає так:

  1. Завантажити та налаштувати гаманець (якщо цього не було зроблено раніше).

  2. Купити кілька BNB і перекинути на гаманець.

  3. Підключитись до системи Pancakeswap.

  4. Вибрати DeFi Coin та вказати кількість монет для обміну.

  5. Підтвердити транзакцію.

  6. Перекласти DeFi в Trust Wallet.

Токен ідеальний для довгострокового інвестування.

Відвідати DeFi Coin 

4. Біткоїн – багаторічний лідер

Перша криптовалюта, як і раніше, залишається лідером ринку. Біткоїн виграє в інших за ціною та обсягом капіталізації. Трейдери продовжують віддавати перевагу.

При цьому популярність біткоїну іноді грає з ним злий жарт. Ця монета стає передбачуваною та привертає менше уваги. Ще її забороняють у низці країн. До того ж біткоїн має деякі вразливості у системі, що намагаються врахувати автори інших проектів.

У деяких країнах біткоїн, навпаки, легалізують. Таке позитивне тло може призвести до зростання криптовалюти. Проте стрімкості тут мало хто очікує. Тому склалася ситуація, коли начебто причин відмовлятися від біткоїну немає. Але виникає привід шукати альтернативні варіанти вкладень.


5. Ефіріум — валюта, що переживає новий підйом

Ефіріум мав кинути виклик біткоїну. Принаймні плани творців цієї криптовалюти були саме такими. Здійснити задумане остаточно не вдалося, і монета зайняла тверде 2 місце на ринку. Причому шансів випередити лідера не було жодних. Інвестори стали ставитись до цієї валюти без колишнього ентузіазму.

Але переломним моментом став вихід оновлення Ethereum 2.0. В результаті вийшов полегшений блокчейн та збільшилася швидкість транзакцій. Тепер на підтвердження операції потрібно не більше 16 секунд.

Криптовалютна спільнота високо оцінила цей розвиток. Розробники Ethereum продовжують модернізувати свої технології, що позитивно позначається на зростанні та затребуваності монети.


6. Лайткоїн – актив з гарною динамікою

Це ще одна криптовалюта, що динамічно розвивається. Творці врахували недоліки біткоїну та покращили деякі аспекти. Серед таких варто згадати такі нюанси:

  • висока швидкість виконання операцій;

  • низька комісія за переказ;

  • наявність централізованого керування.

Лайткоїн намагається боротися з Ефіріумом. Творці хочуть поступово відіграти відставання за рівнем вартості. Принаймні, ця монета має перспективи. Розробники роблять акцент на безпеку, високу швидкість транзакцій та покращення блокчейну.


7. Ripple – серйозний китайський проект

Це ще одна монета з гарною динамікою. Автори проекту орієнтуються не так на звичайних користувачів, але в великі корпорації. Вони сприймають Ripple як сполучний елемент між традиційною банківською системою та цифровими технологіями. Із цим проектом уже взаємодіють банки Японії та Кореї, де займаються тестуванням криптовалютних технологій.

Ripple відрізняється стабільністю та демонструє стійкість під час криз. Тож до цієї монети варто придивитися. Такий варіант досить привабливий для інвестицій.


8. Chainlink – вигода короткострокових та довгострокових вкладень

Токен добре зарекомендував себе з погляду окупності інвестицій. Chainlink може стати чудовим варіантом для вкладень. Причому йдеться не лише про короткострокові стратегії. Ви можете придбати актив, щоб вкласти в нього на довгий термін. Зараз токен демонструє хорошу динаміку, завдяки чому приваблює трейдерів та інвесторів.


9. Tether – токен, прив'язаний до долара

Цей токен працює на блокчейні Ethereum і входить до лідерів за обсягом капіталізації. Актив прив'язаний до американського долара, за рахунок чого стає стабільнішим. Завдяки цій особливості, токен набув великої популярності у світі.

Перспективи Tether багато в чому залежатимуть від стану американської економіки та сили долара. Зараз USD дещо ослаб, що зумовлено геополітичною обстановкою. Але ставити хрест на цьому токені не можна. Інвестору потрібно спостерігати, як будуть розгортатися подальші події, і тримати Tether у полі зору.


10. Binance coin – криптовалюта відомої біржі

Потреба цієї криптовалюти визначається популярністю самої біржі. Токен демонструє гарне зростання. Він чудово підходить для клієнтів цього майданчика, які відчувають серйозну вигоду.

Завдяки токену знижується розмір комісії біржі. Binance coin – перспективна екосистема. Токен має досить широкий функціонал. Аналітики впевнені, що на цю криптовалюту чекає велике майбутнє. Так що вкладення у цей токен стане виправданим рішенням. Особливо це стосується клієнтів біржі Binance.


11. EOS – світова електронна валюта

Це визнана електронна монета, яка за швидкістю операцій та масштабованістю перевершує лідерів ринку криптовалют. EOS – дуже амбітний проект, тому на нього слід звернути увагу.

Система дозволяє створювати децентралізовані програми та розробляти інтерфейс. Платформа має добрі перспективи розвитку. Ця криптовалюта встигла закріпитись на ринку. Однак EOS має набагато більший потенціал, ніж поки що реалізований. Якщо вчасно вкласти в цей токен, можна отримати серйозну вигоду.


12. Cardano – альтернатива Ефіріуму

Для цієї криптовалюти характерний швидкий розвиток. З'явившись на ринку, вона легко змогла увійти до лідерів. Cardano входить до топ-5 за обсягом капіталізації. Розробники зробили основний упор на роботу зі смарт-контрактами та додатками децентралізованого типу. Автори проекту поставили за мету створити альтернативу Ефіріуму. При цьому їм вдалося реалізувати цей задум.


13.TRON – криптовалюта геймерів

Проект орієнтований ідею децентралізованого інтернету. Тому TRON став популярним серед любителів онлайн-ігор. Для системи характерна висока пропускна здатність, масштабованість та надійність.

Це унікальна криптовалюта, популярність якої продовжує зростати. Платформа може підтримувати величезну кількість користувачів. Окремих слів заслуговує на ефективний механізм розподілу винагород.

Якщо автори проекту зможуть реалізувати намічені ідеї, криптовалюту TRON чекає велике майбутнє. Вам варто обміркувати варіант із вкладенням у цей актив. Експерти дають гарний прогноз щодо зростання цієї монети.


14.Dash – конфіденційна платіжна система

Криптовалюта Dash входить до двадцятки найпопулярніших монет. Це платіжна система децентралізованого типу. Проект підходить тим інвесторам, які орієнтовані довгострокові вкладення.

Учасники спільноти можуть приймати рішення щодо розвитку мережі. Вкладаючи в Dash, ви братимете участь в управлінні. Для цієї платформи характерне дуже швидке підтвердження транзакцій. Ще тут зроблено великий наголос на конфіденційності.


15. Monero – анонімна валюта

Експерти називають цю монету лідером серед анонімних цифрових валют. Причому це лідерство спостерігається протягом кількох років. При транзакції зберігається підвищена конфіденційність, що досягається завдяки протоколу CryptoNote.

Для Monero характерний підвищений рівень безпеки та надійності. Завдяки цьому проект залучає нових клієнтів. Особа користувача та дані про транзакції залишаються засекреченими. Причому розплутати цей клубок практично неможливо.

Варіант з Монеро підійде як довгострокове інвестування. Експерти пророкують йому хороше майбутнє. Хоча чекати якогось шаленого зльоту не доводиться, перспективи зростання тут однаково є.


16.Dogecoin — криптовалюта-мем

Dogecoin теж не варто скидати з рахунків. Це криптовалюта, що стала мемом, активно використовується у благодійності. Вона виділяється нескладним механізмом та невеликою вартістю. Монета дуже залежить від інформаційного фону. Тому шум навколо цієї криптовалюти може підняти на серйозну висоту чи призвести до обвалу. Ця обставина може зіграти на руку за своєчасного вкладення.


17.Uniswap – криптовалюта однойменної біржі

Uniswap — молода криптовалюта, яка з'явилася на ринку порівняно недавно. Вона призначена для управління однойменною біржею. Поки що перспективи цього токена до кінця не зрозумілі. Але експерти рекомендують його поспостерігати. Аналітики прогнозують зростання Uniswap, що може призвести до хорошого доходу при вкладенні.


Інші криптовалюти

Звичайно, список криптовалют, в які можна інвестувати у 2022 році, не замикається на перераховані вище активи. Комусь здаються цікавими варіанти з DBX, Stellar, Polkadot, Zcash, Horizon, Solana, IOTA або іншими монетами.

Головне, щоб ви були впевнені у перспективності обраного варіанта. Причому рішення слід приймати на підставі аналізу ринку, а не в пориві емоцій. Враховуйте, що влетіти може й маловідома криптовалюта. Так що вкладення у розрахунку на можливий зліт теж виправдано, якщо підходити до справи розумно.


Відвідайте сайт Lucky Block 

Вибір та ризики

Яку криптовалюту найкраще вибрати? Тут немає єдиної думки, оскільки багато залежить від стратегії та особистих уподобань. При цьому ми рекомендуємо вибирати 3 криптовалюти. Розподіліть свої вкладення між ними.

Спочатку віддайте перевагу монеті, яка відноситься до зростаючого проекту. Наприклад, хорошим варіантом стане токен криптолотереї Lucky Block. Як другий монети виберіть когось із лідерів — біткоін, Ефіріум, альткоін.

Третьою монетою може бути інша криптовалюта. Це актив серед тих, що представлені в цій статті. Або ж ви надасте перевагу вкласти в незнайомий токен, щоб у разі удачі зірвати великий куш.

Ще вам потрібно обов'язково враховувати ризики. Не буває так, що вкладення дають 100% гарантію успіху. Це правило відноситься і до криптовалюти. Тож необхідно грамотно підійти до цього питання. Визначте стратегію та приступайте до її реалізації.

Будь-які ризики мають бути виправданими. Виберіть монети, що вас цікавлять, і переконайтеся в тому, що зараз підходящий час для їх покупки. Важливо, щоб вкладення виявилися своєчасними. В цьому випадку ви зможете добре заробити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!