Головна Новини Дайджест 2023 Жінка з Києва оголосила «війну» наркоділкам, що живуть по сусідству: вона звернулася до "Спіймай баригу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка з Києва оголосила «війну» наркоділкам, що живуть по сусідству: вона звернулася до "Спіймай баригу"

"Варять" наркотики прямо в квартирі – бухгалтер зі столиці уже десять років намагається «прикрити» наркобізнес за стіною в її оселі. З надією, припинити рокові жахіття, жінка звернулася по допомогу

25 травня 2023, 11:25 comments1564
Поділіться публікацією:








Жінка з Києва оголосила «війну» наркоділкам, що живуть по сусідству: вона звернулася до "Спіймай баригу"

Жінка звернулася до "Спіймай баригу" по допомогу для протидії наркоділкам

Анжела живе в багатоповерхівці в найпрестижнішому, Печерському районі столиці. Вона — звичайний бухгалтер, але вже знається на різновидах наркотиків. Вже десять років її сусіди – власники нарколабораторії.


Нестерпний і шкідливий запах із сусідньої квартири не дає ані нормально спати, ані працювати, каже жінка. Власники лабораторії навмисно обрали останній дев’ятий поверх, щоби запах йшов нагору і решта сусідів не скаржилася, каже Анжела. Але в її квартирі нема чим дихати, коли вони запускають процес.


Кашель, схильність до алергії та погане самопочуття – всі ці проблеми зі здоров’ям дійсно пов’язані з небезпечними сусідами. В цьому Анжела переконалася, коли отримала результати лабораторних досліджень повітря в її квартирі. Проби показали критичне перевищення аміаку в приміщенні.


Анжела, заявниця

"Перевищення в 4,5 рази. Бачите, тут аміак, концентрація аміаку в дитячій кімнаті. І оце як перший раз ми зробили, 12,3 було — це коли я вночі викликала поліцію. Біля їх квартири вони закривали рот і ніс і казали, що там аміак вони чують. Я ж не знала, що воно таке, я стала задихатись, почала викликати поліцію. А вони почули вже в під’їзді це, біля їх квартири. Але в рапорті ні слова ніде!", — скаржиться жінка


До поліції, СБУ та прокуратури протягом всього цього часу Анжела встигла написати безліч заяв. Але результат завжди був лише тимчасовим – підозрілі сусіди просто ховаються, хтось з них зникає назавжди, а потім з’являються нові й знову запускають виробництво. Анжела навіть домоглася відкриття справи, її внесли до ЄРДР, але потім закрили.


Анжела, заявниця

"Закривають в Печерському управлінні, кажуть, що там нікого нема у квартирі. Але він дійсно уходить – він в курсі дєла, хто, що, де і зразу уходить"


Роки боротьби з виробниками наркотиків не дали жодного результату. Тому Анжела вирішила стати учасницею акції "Спіймай баригу". Вона вже передала всі документи, копії заяв, витяги з ЄРДР юристам проекту.


Андрій Кузьменко, юрист проекту "Спіймай баригу"

"Документів більше, ніж достатньо, є і висновки експертизи, і покази свідків, сусідів, її особисті. Проте необхідно дуже небагато – бажання працівників правоохоронних органів виконувати свої посадові обов’язки. Це насправді не така важка справа для того, щоби довести її до логічного завершення. Тому ми будемо повноцінно процесуально допомагати в рамках чинного законодавства, консультувати цю особу, для того, щоби припинити це свавілля"


Такі справи, як в Анжели, команда юристів проекту буде брати під особистий контроль, каже Андрій Кузьменко. Він підтверджує, що провадження було закрито необґрунтовано. Тому жінці обов’язково допоможуть домогтися того, щоби цей випадок знову потрапив до ЄРДР, адже це — обов’язкова умова для участі в акції "Спіймай баригу". Але сама майбутня учасниця запевняє: винагорода від організаторів для неї не головне, справжня мета — це врешті дихати нормальним повітрям у власній квартирі.



Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У МВС розповіли, що чекає на чоловіків, які незаконно виїхали з країни Глава МВС запевнив, що чоловіків, які незаконно виїхали з України, після повернення чекає покарання.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Артур

19 травня 2023, 22:05

Обрали зелених б*ядів і от маємо. Далі буде гірше. Готуйтесь, жертви єбиного телелохотрону

Игор

19 травня 2023, 16:02

Белый и пушистый, ахххх

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!