Головна Новини Дайджест 2022 Замовний наклеп та маніпуляції: як недоброзичливці оббрехали «Імідж Клуб»
commentss НОВИНИ Всі новини

Замовний наклеп та маніпуляції: як недоброзичливці оббрехали «Імідж Клуб»

У ЗМІ потрапили неправдиві факти та маніпуляції на адресу «Імідж Клубу»

21 січня 2022, 14:56 comments2058
Поділіться публікацією:
























Замовний наклеп та маніпуляції: як недоброзичливці оббрехали «Імідж Клуб»

«Імідж Клуб». Фото: з відкритих джерел

Деякі українські видання розпочали 2022 рік зі сміливих заяв. Їхні журналісти продовжили атаку на бізнес, використовуючи зроблені нашвидкуруч розслідування. У їхньому фокусі маркетингові акції компанії "ІміджКлуб".

Відоме українське видання опублікувало збірну солянку з брехливих фактів та маніпуляцій на адресу "Імідж Клубу". Наразі ми розберемо звинувачення авторів розслідування.

1.Людям надходять дзвінки від "Імідж Клубу" з номерів 0444559244 та 0444559265.

Ці номери ніколи не належали нашому колл-центру! Актуальні дані зв'язку вказані на нашому сайті. Кожен бажаючий може це перевірити.

Номери зареєстровані на ПП ВЛАСТЕЛІН-01, що знаходиться в Києві по вулиці Волинська, 53. Про це повідомляють журналісти . "Імідж Клуб" не має відношення ні до цієї адреси, ні до цієї фірми.

2. "Сама фірма про себе нічого не розповідає"

"Імідж Клуб" нічого не приховує і регулярно розповідає про себе у ЗМІ. Відеозаписи з визначенням та нагородженням усіх переможців доступні на наших інтернет-ресурсах. Сайт та соцмережі "Імідж Клубу" активні, наші акції затребувані та законні. Кожен громадянин України може це перевірити.

3."…Іноді навіть публікували в журналах, газетах список тих, хто виграв, відгуки, фото людей. Але це насправді були покійники"

Брехня, що претендує на відповідь за допомогою судового позову. Ми регулярно показуємо переможців наших акцій, і всі вони – реальні люди! Переконайтеся, відвідавши наш сайт чи соцмережі. Там ви побачите історію щасливих переможців.

Наша компанія не несе відповідальності за роботу сторонніх організацій із сумнівними заслугами. "Імідж Клуб" несправедливо розплачується за роки чесної роботи. Ми пережили не одну атаку на себе з боку недоброзичливців. Проте законна діяльність допомагає нам винагороджувати клієнтів та робити їх щасливими.

Якщо вже говорити про підроблені компанії, ось їх основні риси:

відсутність офіційних правил маркетингової акції на сайті компанії

відсутність на сайті телефону гарячої лінії, чату з оператором, форми зворотнього зв'язку.

вимагання та отримання ваших персональних даних незаконними способами (ІПН, дата народження, номер картки, термін її дії, CVV-код картки).

підозрілі адреси сайту. Усі безпечні ресурси починаються з https://

Проект "Призова Варта", який займається викриттям шахраїв, цікавився нами. Він провів розслідування у три етапи, яке ви можете переглянути за посиланнями:

https://youtu.be/LXQQXpC7Vo0

https://youtu.be/kd11yms0I58

https://youtu.be/vXa2nyTaX5I

31 січня 2022 року ми проведемо нову маркетингову акцію та дізнаємось ім'я Головного переможця чергового кварталу. Приєднуйтесь до нас у соцмережах та на сайті, щоб не пропустити результати. Незважаючи на наклеп, "Імідж Клуб" продовжить свою добру справу!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Марія

3 лютого 2023, 13:46

Хот1лося б вірити в порядність Вашоі фірми. Однак є багато сумнівів тому що .ваша фірма разом із своіми замовленнямим поставляє рекомендаціі ваших щирих друзів Прайзмі, пошторг, Родинний клуб., і таким чинном спонукаєте до зневіри. Всі ваші обіцяні призи насмішка над пенсіонерами просте видурювання коштів. Мені особисто дуже жаль що влізла в вашу брехливу авантюру.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!