Головна Статті Дайджест 2022 Звільнений начальник поліції Кам'янського: чим запам'ятався на службі скандальний полковник Сергій Лукашов
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений начальник поліції Кам'янського: чим запам'ятався на службі скандальний полковник Сергій Лукашов

Для Кам'янського Сергій Лукашов людина не нова, до призначення у 2019 році начальником поліції Кривого Рогу, він працював якраз начальником поліції Кам'янського

25 липня 2022, 15:10 comments13432
Поділіться публікацією:
Звільнений начальник поліції Кам'янського: чим запам'ятався на службі скандальний полковник Сергій Лукашов

Лукашов Сергій, екс-начальник поліції Кривого Рогу

Ще перед призначенням у Кривий Ріг Сергій Олександрович встиг стати знаменитим. Так, у 2019 році він зустрічався з народними депутатами, запис якого злили у ЗМІ. Крім узгодження кандидатури Лукашова на посаду шефа криворізької поліції, із запису розмови стає ясно, що народні обранці обіцяють свій “дах”, невтручання прокуратури та ГБР, а також особистий контроль, які справи та як має вести поліція. Рішення щодо азартних ігор та металобрухту поліція повинна буде приймати лише після погодження з депутатами. Обговорювалося на цій зустрічі і питання контролю поліції над бізнесом — зокрема щодо "Криворіжсталі". Показавши свою лояльність, Лукашов за два дні отримує посаду і з Каменського переводиться до Кривого Рогу. Там, втім, він теж довго не затримався. Сергій Олександрович запам'ятався тим, що став героєм мемів і отримав одразу дві прізвиська: "Лукашов — макова головка", мабуть на честь провалу боротьби з наркотиками в КР та "Сергій Жювович" на честь персонажа актора Луї де Фюнеса — інспектора Жюва та його зовнішньої подібності з полковником .

Втім, це не повний список провалів Лукашова у Кривому, місцеві паблики неодноразово повідомляли про кришування бізнесу, нелегальних валютників, стихійну торгівлю та наркотрафіку.

2021 року Сергія Олександровича повертають до Кам'янського. Мешканці одразу звертають увагу на невідповідність його зарплати та її декларації. Тут класика: квартири, земельні ділянки, понад мільйон гривень готівкою та нове авто Toyota Land Cruiser Prado. Звідки все це у скромного полковника поліції?

picture

У Кам'янському Лукашов продовжив своє провальне керівництво місцевою поліцією і, отримавши звільнення, вирішив як "герой" публічно оголосити винних. Нібито з початку повномасштабного вторгнення Росії, місцеві прокурори залишили місто і співробітникам поліції навіть довелося написати колективне звернення до Генпрокуратури за цим фактом. Після чого як “помста” його зняли з посади та відправили на пенсію.

Щоправда, полковник, по-перше, забув сказати, що жодного відношення до цього листа він не мав, про що йому нагадали у коментарях до його посади у ФБ співробітники, сказавши, що Лукашов просто “відморозився” від цієї ситуації.

І закінчимо цей невеликий опус роботи полковника Лукашова інсайдом. Сергія Олександровича не “попросили на пенсію”, а запропонували посаду начальника поліції у прифронтовому Синельниківському районі. Але наш “герой”, який так сміливо робить фотографії з блокпостів Кам'янського, куди, завдяки ППО, не прилітали ракети країни-терориста, вибрав варіант піти на пенсію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Владимир

2 вересня 2022, 20:45

Я лично Лукашова не знаю, поэтому обсуждать его действия не буду. Но в том, что про нач. ГУНП Днепропетровской области А. Щадило, он говорит правду, я не сомневаюсь. Так как лично к нему обращался и знаю, что этот продажный ублюдок, крышует оборотней и предателей в полиции Днепра. То есть, регулярно безнаказанно, совершает должностные преступления. И плюет на законы Украины.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!