Головна Новини Здоров'я Супрун розповіла, як позбутися запаху поту
commentss НОВИНИ Всі новини

Супрун розповіла, як позбутися запаху поту

На запах тіла впливають кілька факторів

24 червня 2019, 11:25
Поділіться публікацією:
Супрун розповіла, як позбутися запаху поту

У літню спеку особливо актуальне питання про те, як запобігти неприємний запах поту і зменшити потовиділення. Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбук в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Що ж впливає на запах тіла? Це не тільки висока температура повітря, а цілий ряд факторів: наш раціон, гормони, генетика, емоційний стан, види бактерій, що живуть на шкірі і косметичні засоби, якими ми користуємося", — написала вона.

Супрун пояснила, що на людській шкірі є потові екринові, апокринові і сальні залози. Щоб запобігти неприємного запаху поту, варто дотримуватися наступних правил:

- Слідкувати за гігієною тіла. Приймайте регулярний душ і за необхідності використовуйте антиперспіранти або дезодоранти.
- Вибираючи засіб гігієни, читайте склад і дотримуйтесь інструкції. Не можна ігнорувати застереження "не наносити на пошкоджену шкіру".
- Одягайте речі з натуральних тканин, які дозволяють тілу дихати і не затримують піт.
- Перегляньте свій раціон. За необхідності відмовтеся від продуктів, які можуть спровокувати неприємний запах.
- Різкий запах може бути викликаний побічними ефектами препаратів, які ви приймаєте. За необхідності проконсультуйтеся з лікарем.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що команда вчених із Сіднея розповіла, як люди можуть самостійно та швидко діагностувати своє здоров'я за допомогою ніг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!