Головна Новини Здоров'я Вчені нагадали, чому так необхідно брати відпустку
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені нагадали, чому так необхідно брати відпустку

Відпустка однозначно є корисним і цікавим дозвіллям

26 червня 2019, 10:15
Поділіться публікацією:
Вчені нагадали, чому так необхідно брати відпустку

Нове дослідження показало, що відпустка продовжує життя людини, тому що знижує ймовірність появи метаболічного синдрому. Про це повідомляє "MedikForum".

Вчені з Сіракузького університету в Нью-Йорку з'ясували, що більш активно відпочиваючі люди рідше стикаються з серцево-судинними захворюваннями, оскільки сам метаболічний синдром є станом, ризик якого можна знизити.

Зокрема, цього можна досягнути за рахунок втрати зайвої ваги, фізичних навантажень і відмови від куріння. А ось про вплив відпустки до останнього часу вченим було відомо не так багато. Свої висновки вони зробили в ході спостережень за здоров'ям 63 працівників, які побували в оплачуваних відпустках. Всі вони здавали аналізи крові, їм також вимірювали об'єм талії.

Результати показали, що більша кількість відпусток дійсно зменшує вірогідність метаболічного синдрому. Вчені з'ясували, що після кожної відпуски, яку бере людина, ризик метаболічного синдрому знижується на чверть, тобто на 25%.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені Медичної школи Стенфордського університету встановили зв'язок між роботою генів і серцевою недостатністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!