Головна Новини Здоров'я Названо продукти, що прискорюють обмін речовин
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, що прискорюють обмін речовин

Кілька порад, як розігнати свій метаболізм

27 червня 2019, 11:15
Поділіться публікацією:
Названо продукти, що прискорюють обмін речовин

Не секрет, що найчастіше не страждають зайвою вагою ті, у кого хороший метаболізм. Адже саме завдяки швидкому обміну речовин організм перетворює їжу в енергію. Пропонуємо вам список продуктів, які допоможуть прискорити метаболічні процеси, максимально наситять і не нашкодять фігурі.

Червона квасоля

Червона квасоля має у своєму складі так званий резистентний крохмаль, який практично не перетравлюється, але при цьому бореться з патогенною флорою і очищає кишечник. Завдяки високому вмісту клітковини червона квасоля надовго підтримує в людини почуття ситості.

Капуста

Капуста володіє унікальною властивістю – вона, немов мітлою, вимітає все зайве з організму. У ній міститься багато клітковини, а у квашеній – ще й молочна кислота – один з потужних природних засобів для прискорення метаболізму.

Спеції

Червоний і чорний перець, імбир, кориця, запашні трави, та інші ароматні спеції покращують не тільки смак страв, але і травлення. Кожна з натуральних приправ і спецій містить свій унікальний склад корисних компонентів, що впливають на прискорення обміну речовин.

Зелений чай

Холодний або гарячий зелений чай прискорює обмін речовин практично відразу. Він містить потужний антиоксидант — галлат епігаллокатехін, відомий своїм терапевтичним потенціалом.

Цитрусові, особливо грейпфрут

Цитрусові помаранчевого кольору є сильним природним стимулятором обміну речовин, завдяки унікальному набору вітамінів, мікроелементів, фруктових кислот і клітковини. У грейпфруті міститься половина добової потреби в вітамін С.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що дієтологи назвали 8 продуктів, які знижують рівень холестерину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!