Головна Новини Здоров'я Вчені розповіли, як пізній сон впливає на чоловічу фертильність
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, як пізній сон впливає на чоловічу фертильність

Зменшення сну часто провокує стрес

27 червня 2019, 12:50
Поділіться публікацією:
Вчені розповіли, як пізній сон впливає на чоловічу фертильність

Дослідники з Орхуського університету в Данії порівняли фертильність чоловіків з різним режимом сну і з'ясували одну закономірність. Про це повідомляє "Daily Mail".

В результаті дослідження фахівці з'ясували, що у тих, хто лягає спати до 22.30, є більше шансів зачати дитину.

За словами професора Ганса Якоба Ингерслева, зменшення сну часто провокує стрес, який негативно відбивається на здатності чоловіків до зачаття.

"Були чоловіки, які намагалися завести дитину близько двох років, однак не могли це зробити, поки не почали рано лягати спати", — зазначив фахівець.

Лікар підтвердив справедливість спостережень дослідників, підкресливши, що чоловікам, які мріють про поповнення в сімействі, необхідно відмовитись від нічних листувань і перегляду серіалів у вечірній час — все це також робить негативний вплив на психічне здоров'я людини. Крім того, вважає медик, це позбавитьявід марних занять і дозволить вивільнити час для сексу, тим самим ще більше підвищивши шанси зачати дитину.

Згідно результатам експерименту, у чоловіків, які відводять на сон не менше семи годин в день, здатність до зачаття в шість разів вище, ніж у тих, хто віддає перевагу тому, щоб на ніч подивитися телевізор чи погратися в комп'ютерні ігри.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені з Університетського коледжу Лондона провели дослідження і виявили, що надлишок сну призводить до погіршення пам'яті і швидкості реакції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!