Головна Новини Здоров'я Медики назвали ризики народження дітей в пізньому віці
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали ризики народження дітей в пізньому віці

Серед небезпек висока ймовірність викидня і народження дитини з синдромом Дауна

1 липня 2019, 13:30
Поділіться публікацією:
Медики назвали ризики народження дітей в пізньому віці

Зарубіжні медики назвали ризики, пов'язані з народженням дітей у пізньому віці. Про це повідомляють "Новини Ю".

Нинішня тенденція серед пар полягає в тому, що спочатку слід зосередитися на розвитку кар'єри та фінансової безпеки, перш ніж зробити цей величезний крок у своєму житті. Королівський коледж акушерів і гінекологів рекомендує вік від 20 до 35 років в якості оптимального вікового діапазону дітонародження. За словами експертів, фертильність жінки знижується по мірі того, як вона досягає 30 років, оскільки її яйцеклітини зменшуються за кількістю і якістю, що зменшує вірогідність зачаття.

Ближче до 40 років представниці прекрасної статі мають більш високу ймовірність отримання гестаційного діабету і прееклампсії під час вагітності, що загрожує ускладненнями пологів, майбутніми проблемами зі здоров'ям як у матерів, так і у немовлят.

Збільшується і ймовірність народити близнюків або трійню, так як кілька яйцеклітин можуть бути випущені через гормональні зміни. Викидень і мертвонародження зустрічаються частіше серед уже існуючих захворювань і зниження якості жіночих статевих клітин. Не виключається народження малюка з маленькою вагою, обмеженням росту плода. Дитина також має більш високий ризик отримання хромосомних аномалій (синдром Дауна). 

"Тим не менше, немає необхідності турбуватися, так як матері старше 35 років все ще більш схильні мати здорову вагітність, незважаючи на підвищений ризик. Поки ви ведете здоровий спосіб життя, у вас все буде добре. Дуже важливо в такому випадку як можна частіше відвідувати фахівця", — підсумували медики.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені розповіли, як пізній сон впливає на чоловічу фертильність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!