Головна Новини Здоров'я Лікарі назвали ризики від вживання морозива
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі назвали ризики від вживання морозива

Перепади температури можуть спровокувати застуду

8 липня 2019, 11:05
Поділіться публікацією:
Лікарі назвали ризики від вживання морозива

В жарку літню погоду люди намагаються охолоджуватися, через що нерідко підривають здоров'я. Про це повідомляє видання "Новости Ю".

Найбільш небезпечними в таких випадках є кондиціонери, але лікарі радять також більш обережно вживати морозиво, оскільки при підвищеній температурі повітря холодний продукт може негативно позначитися на здоров'ї.

Люди намагаються з'їсти продукт відразу ж після придбання, коли він ще не нагрівся і не почав танути, але розпалена гортань і дихальні шляхи у такому випадку отримують термічний стрес, і це нерідко призводить до виникнення ГРЗ та простудних захворювань, розповів доктор Андрій Тяжельников.

Такий ефект відбувається і при вживанні сильно охолоджених, і особливо газованих напоїв. Фахівець радить втамовувати спрагу ледь охолодженою водою і пити її маленькими ковтками. Також підходять морс, чай і компот, а ось кава та молочні коктейлі не кращий вибір.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що лікарі назвали простий і доступний джерело вітаміну D.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!