Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Деякі
продукти категорично заборонено поєднувати з алкогольними напоями. Вони заважають
правильному засвоєнню спиртного і подальшому виведенню токсинів з організму. Про це повідомляє "Mport.ua".
Шоколад
Шоколад
у поєднанні зі спиртними напоями перевантажує підшлункову залозу, і через це виникає різкий біль в животі або спазми. Часто таке вживання може призвести до панкреатиту.
Кава
Ароматна
кава для гостей після закінчення вечора може зіграти злий жарт.
Розслаблена після алкоголю нервова система раптом отримує потужну стимуляцію.
При цьому кофеїн не нейтралізує алкоголь, як прийнято вважати, а лише погіршує
самопочуття: якщо не відразу, то на ранок точно.
Солона
їжа
Сіль затримує воду в організмі, викликаючи відчуття спраги. Мало того, що рідкий алкоголь міцно осідає в тілі, так ще до нього мчить надбавка рідини — через це і з'являється постійне бажання пити. Похмілля і сильна інтоксикація гарантовані.
Гострий
соус
Гостра
їжа разом зі спиртним може викликати опік слизової оболонки стравоходу і шлунка
— з'явиться печія і важкість у животі. До того ж, гостре отруєння і сп'яніння
в даному випадку не уникнути.
Цитрусові
Тарілка з цитрусовими, а також лимон з цукром — популярна закуска до алкоголю. Але цитрусові фрукти містять багато кислоти, яка сама по собі провокує проблеми з травленням. Алкоголь поступає в кислотну середу і підливає масла у вогонь. На відміну від помідорів, мариновані огірки не підходять в якості закуски до алкоголю. Поєднання столового оцту зі спиртом викликає в організмі найсильніший стрес. Замість огірків, їжте квашену капусту: вона якраз допоможе засвоїти отруту, яка потрапила в організм.
Раніше "Коментарі"
повідомляли про те, що мексиканські вчені розповіли про продукти, які допоможуть
бути не тільки здоровими, але і щасливими.
Новини партнерів
Новини