Головна Новини Здоров'я Дерматологи підказали, як боротися з розтяжками
commentss НОВИНИ Всі новини

Дерматологи підказали, як боротися з розтяжками

Розтяжки — ненависна проблема багатьох жінок

8 липня 2019, 12:35
Поділіться публікацією:
Дерматологи підказали, як боротися з розтяжками

Багато жінок роками борються з неестетичними утвореннями на шкірі, але далеко не всі знають про ефективні методи позбавлення від них. Про це повідомляє видання "Подробиці".

За словами експертів, найчастіше розтяжки можна зустріти на стегнах, грудях, животі. Розтяжки, які тільки з'явилися — багряного або фіолетового кольору за рахунок того, що просвічуються кровоносні судини через сполучну тканину. Після того, як відновиться тонкий шар епідермісу, розтяжки стають рожевими, а потім і зовсім білими, після чого набагато складніше піддаються корекції.

Розтяжки з'являються на тлі гормональних змін в організмі, найчастіше викликаних вагітністю і пологами. Шкіра зношується і розтягується так, що її еластичності не вистачає, щоб скоротитися місця надривів заміщуються сполучною тканиною.

Якщо розтяжки вже з'явилися, то найкращим способом від них позбутися або зменшити їх прояв буде лазерна терапія. При такому шліфуванні вирівнюються поверхневі шари шкіри, і вони стають менш помітними. Також косметологи часто призначають курси мезотерапії, під час яких в шкіру вколюють спеціальні вітамінні коктейлі, які допомагають прискорити регенерацію клітин.

Запобігти появі розтяжок може збалансоване харчування, достатня кількість рослинних жирів, особливо ненасичених. Також до кожного прийому їжі варто додавати білок.

Слід підвищувати еластичність шкіри, роблячи контрастний душ, користуючись спеціальними кремами, що містять ефірні олії. Крім того, потрібно покращувати обмін речовин за рахунок регулярного злущення поверхневого шару шкіри різними скрабами і елементарними фізичними вправами, які підвищують концентрацію кисню в крові і покращують кровообіг, а відповідно живлення тканин.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що дерматологи пояснили, як розпізнати злоякісні родимки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!