Головна Новини Здоров'я Facebook почне боротися з хибними постами про здоров'я - Супрун
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook почне боротися з хибними постами про здоров'я - Супрун

На сьогоднішній день люди мають високу довіру до інформації в інтернеті

8 липня 2019, 13:25
Поділіться публікацією:
Facebook почне боротися з хибними постами про здоров'я - Супрун

Facebook почне боротися з хибними постами про здоров'я, лікування хвороб та медицину. Про це повідомляє в. о. голови МОЗ Уляна Супрун на своїй сторінці в соцмережі.

"Соціальна мережа буде аналізувати та передбачати, містять записи сенсаційні заяви на тему медицини і здоров'я. Такі пости будуть показувати в стрічці нижче. Це хороша новина для України. Люди мають високу довіру до інформації в інтернеті, зокрема в блогах і соцмережах. Але часто це висловлюється негативними наслідками для здоров'я. В інтернеті дійсно дуже легко знайти що-небудь, але і брехню в тому числі — вона сама з'являється в стрічці новин рекламних матеріалах", — написала вона.

Супрун зазначила, що неприпустимі ситуації, коли українці не роблять щеплення і хворіють небезпечними хворобами тільки через фейкові та маніпулятивні повідомлення в соцмережах. Найчастіше люди шукають інформацію про вакцинації онлайн. І близько 70% таких людей, кажуть, що вона істотно вплинула на їхнє рішення робити щеплення чи ні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Уляна Супрун стверджує, що використання ненормативної лексики корисно для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!