Головна Новини Здоров'я Британські вчені назвали головного ворога схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські вчені назвали головного ворога схуднення

Це було підтверджено експериментально

8 липня 2019, 15:25
Поділіться публікацією:
Британські вчені назвали головного ворога схуднення

Вчені з Британії визначили головного ворога схуднення, і це навіть не їжа. Цікаво те, що деякі речі виявляються сильнішими за будь-які дієти і голодування, і схуднути стає нереально. Про це повідомляє видання "ЮФ".

Як розповіли вчені-медики з Університету Нового Південного Уельсу, заважає схуднути хвилювання. А саме стреси, які налаштовують організм на відкладення жиру проти його волі. Це було підтверджено експериментально.

Доктор Поппі Уотсон, який веде дослідження, розповів, що мозок в стресі не здатний відмовитися від нагороди — їжі. Як показав експеримент, люди, яким пропонували платити за те, щоб вони не дивилися на певну фігуру на картинці, все одно дивилися на неї. Так само і з бажанням з'їсти щось шкідливе. Схуднути не вийде, якщо в голові будуть постійні думки про їжу. І стрес — каталізатор цих процесів, що роблять схуднення неможливим.

Щоб схуднути незважаючи ні на що, навіть в обхід стресу, доктор Уотсон пропонує уникати виснажливих ситуацій і відволікатися. Інших діючих способів перемогти стрес поки не придумано.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що названий список продуктів, які не можна поєднувати з алкоголем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!