Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи пояснили, чому організм може відмовлятися худнути
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи пояснили, чому організм може відмовлятися худнути

Стало відомо, чому дієти іноді «не працюють»

15 липня 2019, 16:15 comments1212
Поділіться публікацією:
Дієтологи пояснили, чому організм може відмовлятися худнути

Дуже часто зустрічаються ситуації, коли, незважаючи на всі зусилля, дієти і виснажливі тренування, вам все одно не вдається схуднути. Експерти назвали топ причин, які не дозволяють досягти бажаного результату. Про це повідомляє видання "Акценти".

Дієта вам не підходить

Перше і найбільш логічне пояснення — варто ще раз перевірити свій організм на сумісність з конкретної дієтою. Дуже часто медики констатують той факт, що дієти, які допомогли скинути вагу одній людині в 30 кг, в іншому випадку покажуть нульову ефективність. Вся справа в генетиці та способі життя. В даному випадку, кращим рішенням буде дотримуватися принципів правильного харчування.

Ви недостатньо спите

Як не дивно, недолік сну теж не дозволяє "попрощатися" з зайвою вагою. Вчені підрахували, що навіть недосип у кілька хвилин погано позначається на фігурі, адже люди, які не висипаються, їдять на цілих 400 калорій в день більше. Якщо людина сонна, вона виробляє більше "гормонів голоду". Саме вони можуть звести нанівець всі ваші зусилля по схудненню.

Ви страждаєте від стресу

В стані стресу наш організм намагається від нього захиститися, а тому справляє гормон кортизол. Останній, в свою чергу, знижує рівень розщеплення жирів, тому в стресових ситуаціях, навіть здорове і правильне харчування не буде запорукою схуднення.

Ви занадто зосереджені на цифрі

Не варто сліпо вірити в ідеальну цифру, треба радіти кожній невеликій перемозі, адже якщо ви будете засмучуватися через відсутність результату, то це буде маленьким стресом і в результаті вийде замкнене коло.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що названо продукти, які впливають на рівень інтелекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!