Головна Новини Здоров'я наше тіло Лікарі дали поради щодо подолання періоду ПМС
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі дали поради щодо подолання періоду ПМС

Страшніше за все: в ці дні доведеться відмовитися від солодкого

15 липня 2019, 21:50 comments1886
Поділіться публікацією:
Лікарі дали поради щодо подолання періоду ПМС

За кілька днів до менструальних днів практично кожна жінка переживає ПМС — період нервового і плаксивого настрою. Для запобігання неприємних синдромів, які можуть спричинити незручності в особистому спілкуванні і на роботі, лікарі дають кілька простих порад.

Робіть фізичні навантаження на організм. Як би ви не любили стан медитативної розслабленості і спокою, але тут воно працює проти вас. У цій ситуації фізичне навантаження діє симптоматично, тобто прибирає симптоми негативного стану, і запобігає застою рідини в організмі, знімає м'язову напругу. Це дозволяє сублімувати негативні емоції, і фізіологічно — позитивно впливає на зміни обміну речовин.

Намагайтеся не провокувати в собі гострих емоцій за рахунок фільмів і розваг. Під час ПМС гормони вирують у всю, викликаючи навіть в найспокійніших дівчата емоційний сплеск. Від цього страждають відносини з близькими людьми, виникає почуття провини.

Забудьте на цей час про солодощі. Якщо вам захотілося "підсолодити" ваші страждання, пам'ятайте, що це може підвищити інсулін в крові, а потім знизити рівень глюкози, що призведе до дратівливості і нестійкості психоемоційних реакцій. Краще заміною стануть свіжі фрукти, овочі і хліб — вони дають необхідні для нервової системи вітаміни і харчові волокна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!