Медики розповіли, які спеції підвищують імунітет

Всього фахівці виділяють 4 ключових в цьому плані спецій

Експерти заявляють, що ряд приправ здатний не тільки надати страві особливого смаку, але і позитивно вплинути на імунітет людини. Про це повідомляє видання "belnovosti".

Фахівці виділяють 4 корисні спеції:

1. Чорний перець. Володіє яскраво вираженим антибактеріальним ефектом. До того ж, перець має властивості антиоксиданта, він виводить із організму токсини. Також виявлено здатність чорного перцю знижувати температуру тіла.

2. Імбир. Корінь багатофункціональний: допомагає впоратися із застудою, зняти напругу, відновити сили, допомогти скинути вагу. Має загальнозміцнюючу дію.

3. Кориця. За допомогою даної приправи можна контролювати кількість їжі, що з'їдається, так як кориця дозволяє наїстися меншою кількістю їжі, що сприяє схудненню.

4. Насіння пажитника. Пажитник допомагає не захворіти на діабет, так як контролює рівень цукру. Також працює і як антиоксидант.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що лікарі визначили головну причину слабкого імунітету.