Головна Новини Здоров'я онкологія Вчені з'ясували, кому не варто боятися раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, кому не варто боятися раку

Пошуки чудотворних ліків від захворювання тривають

19 липня 2019, 09:10 comments12528
Поділіться публікацією:
Вчені з'ясували, кому не варто боятися раку

Шведські дослідники назвали групу крові, яка виявилася найменш вразливою" перед раком. З'ясувалося, що люди, які мають першу групу крові, рідше страждають цим недугом. Про це повідомляє видання "Акценти".

Експерти працювали над дослідженням цього питання більше 30-ти років. Такі результати були виявлені після багаторічного дослідження більше мільйона пацієнтів у різних клініках Великобританії. Виявилося, що серед щасливих володарів першої групи найменше хворих на рак.

Також вченим вдалося з'ясувати, яким видом раку найчастіше хворіють пацієнти з іншими групами крові. Виявилося, що ті, хто має другу групу найчастіше хворіють на рак шлунка, а володарі третьої і четвертої груп — рак підшлункової залози.

Вчені вважають, що основною причиною ракових захворювань є неправильний спосіб життя. Тобто, вживання алкоголю, тютюнопаління, а також інші шкідливі звички призводять до розвитку онкології.

Крім того, експертам вдалося довести, що деякі види лікарських препаратів є токсичними і "допомагають" раку розвиватися в організмі. Ними виявилися нестероїдні протизапальні препарати.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені встановили зв'язок між групою крові та характером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!