Головна Новини Здоров'я наше тіло Фахівці розповіли про небезпечні наслідки лоскоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Фахівці розповіли про небезпечні наслідки лоскоту

Реакція на лоскіт тільки здається виключно позитивною

19 липня 2019, 11:15 comments3476
Поділіться публікацією:
Фахівці розповіли про небезпечні наслідки лоскоту

Вчені з Університету Кентуккі провели анкетування серед 150 дорослих респондентів, які в дитинстві піддавалися лоскоту з боку братів або сестер. Про це повідомляє видання "Newsyou".

У результаті виявилося, що більшість опитаних не відчували задоволення від такого проведення часу, а називали подібне жахливим знущанням.

Фахівці стверджують, що реакція на лоскіт тільки здається виключно позитивною. Насправді ж, сміх є тільки рефлекторною відповіддю організму, тому не варто довго грати з дітьми таким чином. Регіт не дає дитині повідомити про перехід фізичного впливу з приємного на дискомфортне, а подібне може завдати величезної шкоди організму.

Тривалий або дуже інтенсивний лоскіт може викликати шоковий стан, на яке тіло здатне відреагувати дуже сильно. У числі небезпечних наслідків фізичного впливу на шкірний покрив втрата свідомості, блювання і навіть зупинка дихання. Саме тому в стародавньому Китаї і середньовічній Європі лоскіт використовувалася в якості покарання, будучи однією з найбільш витончених тортур.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що названі 5 цілющих властивостей сміху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!