Головна Новини Інфографіка 2021 Бюро знахідок: що українці найчастіше забувають у таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бюро знахідок: що українці найчастіше забувають у таксі

Лідером «рейтингу забудькуватості» у таксі серед українців є гаманці і телефони (фотоапарати)

26 травня 2021, 11:59
Поділіться публікацією:
Бюро знахідок: що українці найчастіше забувають у таксі

Рейтинг забутих речей у таксі. Інфографіка: "Коментарі" / Д.Романюк

Більшість із нас хоча б один раз користувалися послугами таксистів. Це хоч і затратно, утім швидко та комфортно. Єдине, що може затьмарити подібні поїздки — це наша забудькуватість і втрата деяких необхідних речей. Сьогодні "Коментарі" розкажуть, що українці найчастіше залишають в салонах таксі (і навіть не завжди повертаються за загубленим).

Ініціатива складання подібного рейтингу забутих речей належить одній із найбільших компаній таксі — Uber. У 2021 році ця ініціатива святкує свій перший маленький ювілей — п'ятиріччя. Цікаво, що представники організації аналізують дані, що надходять із європейських, близькосхідних і африканських країн.

Абсолютним рекордсменом у рейтингу "забудькуватості" серед українців є гаманці. І це  попри те, що ми намагаємося регулярно перевіряти, чи на місці наші "зберігачі грошей".

Також таксисти часто знаходять в салонах автомобілів після поїздок телефони і фотоапарати. Аналіз даних показав, що ці речі найчастіше "губляться" по суботах, а також у понеділки та вівторки.

"Бронзу" в списку загублених речей займають сумки, рюкзаки або ж будь-який інший багаж. Так-так, пасажири часто залишають різні коробки або навіть не відразу "хапаються" пропажі улюбленої сумочки. До слова, така забудькуватість найбільш характерна для середи.

Не рідше в таксі губляться і ключі  як поодинокі, так і одразу зв'язки. Слід зазначити, що їх українці найчастіше забувають по неділях (може, від радості через вихідний?).

У четвер або п'ятницю вам, як пасажиру таксі, слід приділити більше уваги власним навушникам. Саме в ці дні тижня такі аксесуари часто "зникають" в глибині автомобіля, який підвозить нас у справах.

Також до "рейтингу забудькуватості" потрапили різні предмети одягу та окуляри.

Варто зазначити, що серед проаналізованих столиць уже згаданого європейсько-ближньосхідно-африканського регіону Київ входить до трійки лідерів. Третє місце в ТОПі демонструє, що в українській столиці живуть люди, досить схильні до втрати різних особистих речей. Випередити киян вийшло лише у жителів Каїру і Лондона.

До слова, особливих дивацтв серед українських "потєряшек" в таксі не зафіксовано. За інформацією Uber, найбільш водії дивувалися залишеним пасажирами скейту, самокату і якійсь хутряній накидці.

Служба підтримки отримує найбільшу кількість звернень щодо ймовірно залишених у таксі речей під кінець тижня — в п'ятницю і суботу. Цікаво, що самим "забудькуватим" часом доби раптово є не пізній вечір, а 9-10 години ранку і 4 година вечора.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, коли в європейських країнах може з'явитися новий транспорт — літаюче таксі. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете згадати недавні події, пов'язані з карантином, і підняти собі настрій за допомогою добірки мемів, які висміювали захмарне підвищення цін на проїзд в столичному таксі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!