Головна Новини Інфографіка 2021 ФОП в Україні: які регіони в лідерах
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОП в Україні: які регіони в лідерах

Судячи зі статистики, в Україні чоловіків, які зареєстровані як ФОП, трохи більше, ніж представниць жіночої статі

5 березня 2021, 08:33 comments2109
Поділіться публікацією:
ФОП в Україні: які регіони в лідерах

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua

В Україні на поточний момент налічується 1,85 мільйонів приватних осіб — підприємців. При цьому середня частка жінок-керівниць ФОП в Україні становить майже половину — 46 відсотків. Про це свідчать свіжі дані Державної служби статистики України.

Портал "Коментарі" підготував детальну інфографіку про те, скільки фізичних осіб-підприємців зареєстровано в різних регіонах України і де в нашій країні налічується найбільше жінок-керівників ФОП.

Як показує статистика, кількість чоловіків-ФОПів і жінок-ФОПів майже рівна. Найбільше підприємців в Україні, за даними Держстату, проживають в Києві (224 765 осіб) та Харківській області (156 892 чоловік). Тоді як менше всього ФОПів (близько 30 тисяч чоловік) в областях західної частини нашої країни.

Відзначимо, що Держстат не зміг підрахувати актуальну кількість ФОПів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також в анексованій АР Крим.

Нагадаємо, вітчизняні бізнесмени можуть отримати новітні технології для свого бізнесу завдяки ООН. Ми дізналися докладніше про ініціативи в рамках Глобального договору ООН (ГДООН) в Україні.

Раніше повідомлялося, що читачі сайту "Коментарі" визначили найкращих роботодавців в Україні. У 2020 році коронавірус змінив стиль життя кожного з нас. Багато українців відчули, що таке безробіття, і як жити при низькій зарплаті. Проте далеко не всі компанії були змушені звільняти своїх співробітників. Багатьом, незважаючи на пандемію коронавірусу, вдалося не тільки збільшити свою ефективність, але і зберегти соцпакет працівникам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!