Головна Новини Інфографіка 2021 Карта обличчя: на які проблеми зі здоров'ям вказують висипання
commentss НОВИНИ Всі новини

Карта обличчя: на які проблеми зі здоров'ям вказують висипання

По обличчю людини можна прочитати багато

31 березня 2021, 12:40 comments17036
Поділіться публікацією:
Карта обличчя: на які проблеми зі здоров'ям вказують висипання

Инфографика: Д. Романюк/Comments.ua

Шкіра — наш найбільший орган, і він може сигналізувати нам про проблеми зі здоров'ям. Китайські фахівці вважають, що кожна частина обличчя пов'язана з певним внутрішнім органом, тому сформували певну "карту". По ній можна визначити наявність дисбалансу в організмі.

Фахівці кажуть, що регулярні висипання або прищі, які з'являються в певній частині обличчя, вказують на збій в роботі певних органів. Наприклад, висипання на лобі можуть сигналізувати про проблеми з сечовим міхуром або тонкою кишкою. Проблема може з'явитися через велику кількість жирів в раціоні або надлишку цукру, а також нестачу сну та інші чинники. Щоб поліпшити свій стан і позбутися від висипань потрібно пити більше води, відпочивати та виключити з раціону алкоголь.

Шкірні проблеми, які виникають на ділянці між бровами, вказують на збій в роботі печінки. В такому випадку, потрібно обмежити в раціоні смажену і важку їжу і постаратися очистити свій організм від токсинів.

Стан носа може розповісти про роботу вашого серця. Регулярні висипання, прищі та чорні крапки на ньому можуть бути причиною підвищеного холестерину, або справа може бути в поганому кровообігу.

Нижня частина щік показує стан легенів. Висипання в цій області можуть з'являтися через астму, куріння або брудне повітря. А верхня може розповісти, в якому стані знаходиться ваш шлунок, селезінка і підшлункова залоза

Якщо прищі з'явилися на підборідді, то швидше за все, проблема криється в збої ендокринної системи, потрібно перевірити свій гормональний фон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як вживання алкоголю позначається на шкірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!