Головна Новини Інфографіка 2021 Лайфхак від чиновника: як люди при владі радять жити простим українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайфхак від чиновника: як люди при владі радять жити простим українцям

Люди, які знаходяться при владі, часто зовсім інакше дивляться на життя, ніж пересічні українці

27 червня 2021, 21:05 comments2186
Поділіться публікацією:
Лайфхак від чиновника: як люди при владі радять жити простим українцям

Поради від чиновників для українців. Інфографіка: "Коментарі" / Дмитро Романюк

Більшість із нас звикли стежити за вітчизняною політикою не тільки через глобальні зміни, які вона приносить для країни. Іноді чиновники відрізняються досить скандальними заявами, які наповнюють порядок денний. "Коментарі" зібрали найяскравіші за останні кілька років "поради" від чиновників і представників Кабміну.

Більшість депутатів і інших провладних чинуш найбільш уважно відстежують фінансові витрати українців. Не знаючи, як планувати життя на мінімальну заробітну плату, вони пропонують свої варіанти економії.

Так, на думку глави фінкомітету ВР, народного депутата від "Слуги народу" Данила Гетманцева, найкраще українці зможуть зажити, якщо витягнуть накопичену готівку "з-під матраца" і віднесуть її до банку. При цьому кожним до бюджету буде сплачено близько 5% податків, що, як вважає депутат, ймовірно допоможе державній скарбниці значно наповнитися.

Екс-президентка Нацбанку України Валерія Гонтарєва свого часу також пильно розглядала фінансові вкладення українського народу. Чиновниця закликала співгромадян не купувати валюту — начебто для того, аби не сіяти паніку,. Як при цьому повинні були виживати ті ж співробітники обмінних пунктів або самої банківської системи, Гонтарэва не уточнювала.

Заробітки українців не уникнули й уваги нинішнього керівника НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка. Цей чиновник, наприклад, упевнений, що в нашій країні працювати не дуже корисно. Зате поліпшити умови праці і, відповідно, підвищити рівень заробітку в тій же Польщі, на думку Вітренко, набагато більше допоможе нашому народові.

Зовсім вже кардинальними "порадами" з приборкання витрат відзначилися колишній міністр соцполітики Андрій Рева і один зі "слуг народу" Євген Брагар. Перший вважав, що українці повинні почати менше їсти, а другий — що неодноразово обговорювалося — заплатити за газ, спершу продавши свою собаку.

Парламентська фракція "Слуга народу" не раз виникала в центрі подібних "порадних" скандалів. Так, наприклад, за словами нардепа від цієї політсили Галини Третьякової, українським сім'ям необхідно підвищити якість дітей. Яким чином це "поліпшення якості" має відбуватися, політик не уточнювала. Однак ще додала, що якщо ви раптово втратили роботу, то вам краще стерилізуватися. Судячи з логіки нардепа, якщо ви не працюєте, то вам і не варто розмножуватися — вельми кардинальний підхід до вирішення проблем.

Однією із найбільш резонансних свого часу заяв стала пропозиція від екс-міністерки Уляни Супрун щодо можливості мочити манту. Як відомо, багатьом з нас робили щеплення в школі, проте місце уколу не можна було зволожувати близько доби. Колишня глава українського Міністерства охорони здоров'я розвінчувала багато міфів, пов'язані з популярними "медичними думками". Серед них були заборони і на намочення манту, і на сидіння на холодних поверхнях.

Зрозуміло, наш список "порад" від українських чиновників — далеко не повний. Та, ймовірно, щоб зберегти свою душевну рівновагу, дотримуватися їх не варто.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який запасний план, за словами президента Володимира Зеленського, має Україна для вирішення військового конфлікту на Донбасі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також ми повідомляли про те, як Зеленський характеризує своє ставлення до екс-глави держави Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Правдоруб

27 червня 2021, 20:52

Этих тварей вместе с президентов паразитом расстрелять!!! Гонтарева обокрала Украину и бежала с Украины и ни одного дела против неё нет... Янукович на фоне этих ублюдков и то в сотню раз лучше был!!!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!