Головна Новини Інфографіка 2020 Навчальний 2020-2021 рік: скільки доведеться витратити, щоб купити мінімальний «набір» школяра
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Навчальний 2020-2021 рік: скільки доведеться витратити, щоб купити мінімальний «набір» школяра

Традиційно, витрати на хлопчиків будуть трохи меншими, ніж на дівчаток

13 серпня 2020, 19:01 comments1911
Поділіться публікацією:
Навчальний 2020-2021 рік: скільки доведеться витратити, щоб купити мінімальний «набір» школяра

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua

Новий навчальний рік в Україні почнеться трохи більше, ніж через за тижні. Зараз для більшості батьків школярів по всій країні дуже неспокійний час, бо необхідно купити одяг та канцелярські товари.

Навіть мінімальний "набір" школяра у 2020 році обійдеться не менше, ніж у 2 тисячі гривень. Відзначимо, що цю суму доведеться викласти за одяг та канцтовари, які знадобляться дитині в перші кілька тижнів навчального року. З похолоданням доведеться купувати ще й теплий одяг і взуття, а перелік необхідних канцтоварів буде рости щодня.

Так, якщо купити для дівчинки дві блузки, спідниці, сарафан, спортивний костюм, портфель, туфлі та кросівки, то батькам за це доведеться викласти не менше 2010 грн.

Щоб купити для хлопчика дві сорочки, штани, спортивний костюм, сумку для взуття, туфлі та кросівки, доведеться заготовити не менш 1970 грн.

Крім того, ще близько 375 грн доведеться заплатити за зошити, олівці, ручки, щоденник та інші канцтовари, які знадобляться дитині в перші дні навчання.

"Коментарі" зібрали в одній інфографіку обов'язкові покупки для школяра з мінімальними цінами на них.

Нагадаємо, стало відомо про нові правила для школярів, які у зв'язку з карантином введуть по всій Україні вже 1 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!