Головна Новини Інфографіка 2020 Найбільші продуктові рітейлери: хто годує українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільші продуктові рітейлери: хто годує українців

Найбільшою мережею продуктових супермаркетів є мережа «АТБ-Маркет»

27 липня 2020, 22:56 comments3580
Поділіться публікацією:
Найбільші продуктові рітейлери: хто годує українців

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua

Ще 10 років тому продуктові супермаркети були чимось незвичним. Але вже до 2020 році навіть багато бабусь із віддалених сіл можуть сходити за продуктами в супермаркет в найближчому районному центрі. До того ж, ці магазини дуже часто заманюють покупців дуже привабливими акціями.

Найбільшою в Україні сьогодні є мережа продуктових супермаркетів "АТБ-маркет". У нашій країні їх налічується 1078, при цьому протягом року, з 2018 по 2019 рік, мережа відкрила 88 магазинів.

На другому місці розташувалася мережа магазинів компанії Fozzy Group, яка об'єднує супермаркети під брендами "Сільпо", "Фора", LeSilpo, thrash!, аптека "Біла ромашка", а також магазин цифрової техніки ringoo. По всій Україні компанія налічує 561 магазин, 21 з яких відкрився за рік.

На третій позиції за кількістю магазинів мережі розташувалася компанія VolWest Group, яка об'єднує такі супермаркети: "Наш Край", "Наш грай express", SPAR. Їх в Україні 277, з яких 30 – відкрилися протягом року.

У десятці найбільших в Україні також ТПК "Львівхолод", "Еко", "Опторг-15" НМСМ "Делві", "Арітейл", "ЛК-Транс", "Модерн-Трейд" "Київське", "Таврія-В" "Таврія Плюс".

Нагадаємо, щорічно в останню неділю липня працівники торгівлі України відзначають своє професійне свято – День працівників торгівлі. Як карантин, введений через корона-кризу, позначилася на сфері торгівлі, хто виграв і які ноу-хау додалися – на ці та багато інших питань в ексклюзиві "Коментарів" відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!